Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 8000 :gwizdanie:

Opublikowano

a ja 12000 w latarce :decayed:

Opublikowano

eeeee a czemu nie 6000K??:P

bo on jest normalny :decayed:

Zależy kto co woli.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

xenon 5000k zalozony, swieci dobrze :good:

zrobilem nia juz 10 000km wiec olej zmieniony na motul`a

filtry itp rowniez ;)

fotki wrzuce pozniej

jak cos to szukam gwintu caly czas ( i caly czas tt jest na sprzedaz )

przod potrzebuje od s3 lub leona cupry

a tyl od zwyklego golfa IV[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 16:11_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/stylizacja_i_tuning_optyczny/na_jaki_kolor_pomalowac_tt-t142034.0.html <-- jesli ktos ma jakies sugestie lub uwagi to piszcie i glosujcie

029msw.th.jpg 028olm.th.jpg 027ha.th.jpg

026evw.th.jpg 025py.th.jpg 024im.th.jpg 023skzf.th.jpg[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 12:46_________________________________________________maly update fotek powyzej...

na jednej widac jaka jest barwa xenonu 5000k

jak dla mnie to idealny kompromis do soczewki pomiedzy 4300k a 6000k

polecam :good:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2010, 20:44_________________________________________________aaa i jeszcze auto nie ma juz folii na bocznych szybach... poddalem sie ( nie wiem czy chwilowo ) po 11 razach sciagania folii lub zabierania dowodu, rowniez miedzy innymi juz przez to ze stal patrol przy moim parkingu i czekal az wyjade z pod bloku lub jak mnie zobaczyli na miescie to stali przy moim aucie i czekali az przyjde i ..... musialem przy nich skrobac.

dajcie spokoj... wyprowadze sie z zg przez to kiedys :wallbash:

tylna szyba zostala w folii bo jest kontunacja czarnego dachu

wg mnie i tak wyglada ok :good: chociaz ................... brakuje mi troche tej prywatnosci na swiatlach, wtedy kiedy moglem sobie bezstresowo wyrwac wlosa z nosa stojac na czerwonym i nie patrzac na to czy ktos stojacy obok patrzy :kox:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2010, 20:46_________________________________________________aaa ... i patrzac na ta tt co stoi obok na 17" 225/45R17... dochodze do wniosku ze raczej nie zaloze spojlera na tyl.

w dodatku chyba zdejme oznaczenie tt z tylu... podoba mi sie d*pa na gladko.

no i patrzac z przodu widac roznice miedzy grillem z wersji 3.2 v6 ( u mnie ) a zwyklym ( na tamtej ) :tongue4:

Opublikowano

Nowak masz dwie w sumie szyby. Zapierdol piecowo z atestem i niech sie gonia pajace. sk***ysynstwo a nie policja... moze ktoremus z nich panne stuknales i nie pamietasz? :polew:

Opublikowano

Nowak masz dwie w sumie szyby. Zapierdol piecowo z atestem i niech sie gonia pajace. sk***ysynstwo a nie policja... moze ktoremus z nich panne stuknales i nie pamietasz? :polew:

Dokladnie.

Tymbardziej, ze w ZG przyciemniaja piecowo.

Roobilem tak u Ciebie w Zielonej szyby chyba 10 lat temu w calibrze... :polew::kox:

Ps. pupa bez spojjjlera jest ladniejsza :)

Opublikowano
  • Autor

Tyle, że piecowo też nie może miec przyciemnionego, najmocniejsze możliwe przyciemnienie jest zrobione seryjnie przez producenta :wink4: Podejrzewam, że znaja sie troche na przepisach skoro srednio raz na miesiac drapal szyby.. To potem bedzie musial wymienic szyby bo i tak to ejst nielegalne i tak :gwizdanie:

dokladnie

piec ktory bedzie porownywalny do folii jaka mialem ( srednie przyciemnienie ) bedzie i tak mial przekroczoa wartosc przepusczalnosci swiatla ktora dla szyb bocznych wynosi 70% i jest to wartosc praktycznie osiagnieta przez producenta. jako ciekawostke podam ze nawet zastosowanie przezorczystej folii antywlamaniowej przekracza ten prog przejrzystosci w niektorych autach.

wiec piec odpada bo zamiast drapania bede musial wymieniac cale szyby lub jechac spowrotem do pieca z nimi ( bo piec jest usluga ktora mozna cofnac )

pozatym na 'piecu' widac wszystkie ryski, odciski palcow a po zbiciu jednej szyby ciezko dobrac identyczna barwe pieca do reszty szyb.

Opublikowano

No to kolejny mit obalony :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

No to kolejny mit obalony :gwizdanie: :wink4:

jaki mit ????

Opublikowano

Z tym, że piecowe przyciemnianie szyb chroni przed miśkami.

Opublikowano

Z tym, że piecowe przyciemnianie szyb chroni przed miśkami.

nie wiedziałeś ???? czymkolwiek bys nie zrobil muszą mieć 70% przejrzystości :wink4:

Opublikowano

Oczywiście, że wiedziałem ;) każdy tak powie :naughty:

Sądziłem, że gdy szyby są przyciemnione piecowo to zastosowanie ma "inny przepis" ;)

Opublikowano

Nie tyle, ze inny przpis.. Tylko poprostu nieznajomosc prawa przez policjantów i diagnostów :wink4:

źle zrozumiałeś młody , Reniu napisał jak to wygląda z jego perspektywy , a powiem ci ze policjanci/diagności znaja przepisy i jak widzą czarną szybe od razu leci dowód (nieważne czy piec czy folia , dla nich jeden c**j) - znam z autopsji :wink4:

Opublikowano

trzeba wjeżdżać na kanał z opuszczonymi szybami lub załatwiać pieczątke bez wjazdu na kanał :gwizdanie:

Opublikowano

ale jak pocisniesz niektorym bajere, ze masz homologacje i zrobione piecowo a nie folia i ze tak moze byc to puszcza :good:

Ty, no aż takie debile to w Policji nie robią. Ze 20 lat temu może by to przeszło, ale nie dzisiaj.

A tak przy okazji, to widziałem kiedyś fajny test, w którym gość udowodnił, że oryginalna, fabryczna szyba po kilku latach powiedzmy intensywnego użytkowania też nie przepuszcza 70% światłą :gwizdanie:

Opublikowano

Tyle, że piecowo też nie może miec przyciemnionego, najmocniejsze możliwe przyciemnienie jest zrobione seryjnie przez producenta :wink4: Podejrzewam, że znaja sie troche na przepisach skoro srednio raz na miesiac drapal szyby.. To potem bedzie musial wymienic szyby bo i tak to ejst nielegalne i tak :gwizdanie:

dokladnie

piec ktory bedzie porownywalny do folii jaka mialem ( srednie przyciemnienie ) bedzie i tak mial przekroczoa wartosc przepusczalnosci swiatla ktora dla szyb bocznych wynosi 70% i jest to wartosc praktycznie osiagnieta przez producenta. jako ciekawostke podam ze nawet zastosowanie przezorczystej folii antywlamaniowej przekracza ten prog przejrzystosci w niektorych autach.

wiec piec odpada bo zamiast drapania bede musial wymieniac cale szyby lub jechac spowrotem do pieca z nimi ( bo piec jest usluga ktora mozna cofnac )

pozatym na 'piecu' widac wszystkie ryski, odciski palcow a po zbiciu jednej szyby ciezko dobrac identyczna barwe pieca do reszty szyb.

U Was do kazdego sapia o szyby czy na Ciebie sie uwzieli? Ja u siebie jezdze 2 lata z ciemna szyba i xenonem, mialem kilka kontroli i nikt o nic nie sapal. Za to "kolega" ode mnie z miasta juz dwa razy w E36 drapał szybe. W tym momencie jezdzi bez sciemy i bez hidow - powod - sapanie przy kontroli do miskow i udawanie kozaka :D

Opublikowano

u mnie w mieście na hidy leją ciepłym moczem ale szyby.... masakra, na całe miasto zostało może ze 3 auta z szybami z przodu

nawet jak zobaczą z innego pasa że masz szyby black z przodu to wiedz że zawrócą i Cię dopadną :)

Opublikowano

ale przy piecu dają akiś certyfikat-czy on nie wystarczy?

Opublikowano
  • Autor

ale przy piecu dają akiś certyfikat-czy on nie wystarczy?

taki sam certyfikat jak na folie ....

ktory jest wazny ale do czasu jak go nalozysz na pzrednia boczna lub czolowa szybe

i wtedy przepuszczalonosc swiatla spada do poziomu ktorego nie dopuszcza polskie prawo

wiec piec to to samo co folia jesli chodzi o "sciema szyb kontra prawo"

u mnie w mieście na hidy leją ciepłym moczem ale szyby.... masakra, na całe miasto zostało może ze 3 auta z szybami z przodu

nawet jak zobaczą z innego pasa że masz szyby black z przodu to wiedz że zawrócą i Cię dopadną :)

dokladnie.... zawracali na sygnale za mna juz pare razy ... albo czekali az przyjde do auta.

Opublikowano
  • Autor

Gwint KW kupiony :kox:

czeka na montaz przez Topor`a :gwizdanie: