MAGIC87 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1152990818_nowosc_2010_folia_chrom_termoplastyczna_hit.html :polew: trzeba z 10 rolek kupic i opalarke :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 poczuje sie jak szejk gwint KW V3 INOX ( reg wysokosci, twardosci, odbicia ) zalozony i skrecony na maksa w dol przod, tyl skrece pozniej prowadzi sie mega wysmienicie ( kw V2 z regulacja wysokosci i twardosci na sprzedaz przod do golfa IV/a3/Leona/s3/octavi I/toledo/bory ... ) fotki dodam pozniej, teraz tylko jedna tak na szybko
Buba Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak patrze na ceny tego zawiasu to jestem w szoku ze wsadziles to do TT :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jak patrze na ceny tego zawiasu to jestem w szoku ze wsadziles to do TT :gwizdanie: mi udalo sie wyrwac sporo taniej ... fakt cena zadziwia ~ 6000zl ale musze stwierdzic ze jazda jest mega po zakretach przod mam na maksa w dol i na maksa sztywno tyl moze jeszcze zejsc ~20 - 30 mm ( zejde w tyle jeszcze ok 15-20 mm ) a tutaj fotki:
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tylko czy to dla lansu czy dla winkli, TT i jeszcze bez Q jakby Poziek zalozyl to bym sie nie dziwil ale do normalnego dupowoza poza tym
Flyer Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dobry gwint + FWD i trakcja jest juz calkiem calkiem.
Nowak_zg Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tylko czy to dla lansu czy dla winkli, TT i jeszcze bez Q jakby Poziek zalozyl to bym sie nie dziwil ale do normalnego dupowoza poza tym typowo dla zabawy... i checi posiadania dobrej zawiechy, pozatym lubie jak jest nisko i twardo a to ze nie ma Q mi nie przeszkadza... i tak sprinter ani polykacz zakretow z tego auta nie bedzie ze wzgledu na: - wlasnie brak Q - lekka dupe ktora po odjeciu gazu lubi sobie czasem wyleciec - dodatkowe paredziesiat kg audio ( co akurat poprawilo troche prowadzenie bo dizeki skrzynce d*pa jest troche ciezsza ) - instalacja gazowa tez wazy paredziesiat kg - kola 19" i opona 225/35R19 ... i 10j z tylu tez skutecznie zmulaja auto i ... tak z ok 1280kg podstawowej masy sadze ze teraz jest ok 1450kg ...[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 15:14_________________________________________________ Dobry gwint + FWD i trakcja jest juz calkiem calkiem. no potwierdzam ... trakcja teraz jest mega ... i predkosci jak na tt fwd z ktorymi wchodze w zakrety i jak to sie trzyma tez robia wrazenie
MARCIN607 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nawak daj jakieś foto a nie jakieś pogaduchy
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jest kox i to sie liczy [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 15:18_________________________________________________ Nawak daj jakieś foto a nie jakieś pogaduchy przeciez jest
Nowak_zg Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 poprawilem fotki ... teraz widac obie miniaturka jedna nie dziala nie wiem czemu ... :/ dodalem dwie jako duze ( pare postow wyzej )
Cristoforo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 do tego auta pasuje czarny fortepianowy kolor
Nowak_zg Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 do tego auta pasuje czarny fortepianowy kolor ale ze cale ? czy tylko dodatki ?
Reniu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Moim zdaniem całe czarne auto będzie kolejnym czarnym autem Wściekłych pomarańczy nie ma wiele :gwizdanie: PS. Jak tu nagle wszyscy się stali melomanami wszędzie tylko czerń fortepianowa zamiast czarny połysk
MARCIN607 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Moim zdaniem całe czarne auto będzie kolejnym czarnym autem Wściekłych pomarańczy nie ma wiele :gwizdanie: PS. Jak tu nagle wszyscy się stali melomanami wszędzie tylko czerń fortepianowa zamiast czarny połysk a ja mam czarne auto [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 20:28_________________________________________________Nowak ja jeszcze jakieś czarne wstawki bym zrobił nie malował całego auta:/
Nowak_zg Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ale ja nie chce malowac calego auta ... tzn chce na srebrno od nowa lub na pomaranczowo, ale napewno nie na czarno czern fortepianowa ma: dach tylna dokladka felgi beda przedni grill i kratki moze trzymadelka od lusterek moze komora silnika
Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nowak a na czym w praktyce polega regulacja odbicia w V3?
Nowak_zg Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nowak a na czym w praktyce polega regulacja odbicia w V3? nie mam pojecia
topor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 k**wa, tepy huju:D umiescilbys male podziekowania dla mnie i dla grubego:D kto CI znalazl V3:>
Rekomendowane odpowiedzi