daro125 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam. Mam taki problem że za każdym razem gdy włączam silnik to również zaczyna chodzic nawiew powietrza. Autko kupiłem niedawno i jest tak od początku..może mial już ktoś taki problem?
Wihajster Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 rozumiem,że masz klimatronic??jak tak to wszystko masz ok :gwizdanie:
daro125 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 tak klimatronic..aham wydawało mi sie ze tak nie powinno byc no ale jesli mowisz ze ok to dzieki za odp
endrju79 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam Też niedawno kupiłem a4, u mnie muszę za każdym razem włączać AUTO żeby wiało... to jak w końcu ma być?? Pamięta tylko temperaturę, ale dopiero jak wcisnie się auto. Inaczej się nie uruchomi...
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam Też niedawno kupiłem a4, u mnie muszę za każdym razem włączać AUTO żeby wiało... to jak w końcu ma być?? Pamięta tylko temperaturę, ale dopiero jak wcisnie się auto. Inaczej się nie uruchomi... a jak masz wyświetlaną siłę nadmuchu na klimatroniku?
sylwiasty Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam. Mam taki problem że za każdym razem gdy włączam silnik to również zaczyna chodzic nawiew powietrza. Autko kupiłem niedawno i jest tak od początku..może mial już ktoś taki problem? Przed wyłączeniem zapłonu wyłącz nadmuch całkowicie, przy następnym włączeniu zapłonu wentylator nie włączy się sam do czasu kiedy to Ty go nie włączysz.
Rekomendowane odpowiedzi