Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BDG] Moja pierwsza Audi A4 2003 Avant 2,5 163KM S-line.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jeden z wariantow 'same' springi bez inwestowania w gruba kase

Opublikowano

jednak te skórki robią wrażenie...

Praktyka używania to jedno, ale jednak jak podjeżdża taka furka i otwierają się drzwi to robi się ŁAŁ!!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

po dość dłuższym czasie. Nastaje powoli zima czyli zaczynam mieć więcej czasu na samochód dlatego od razu biorę się za modyfikacje. Na początek przyciemniłem szyby i założyłem emblematy s-line (fotki niebawem). Uaktualniłem także jakie chce wprowadzić zmiany i proszę o sugestię do nich. pozdrawiam!

Opublikowano

Po co Ci te emblematy?

Opublikowano

jakoś mi się spodobały ;P[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 19:42_________________________________________________Zdjęcia dodane. Zapraszam;) Prosze o opinie na temat planowanych zmian. pozdrawiam

Opublikowano

Po co Ci te emblematy?

Doreza resztę S-Line a wtedy będzie jak znalazł :naughty::kox:

Planowane zmiany jak najbardziej wyjdą autku na + - pakiecik S-Line będzie ładnie wyglądał. Nakładki na pedały masz S4, a nie S-Line jak coś, a dodatkowo możesz sobie założyć podstopnicę do kompletu.

Jak się uparłeś na alu dekory, to szukaj szczotkowanego - chyba najładniejsze - chociaż powiem szczerze, że przy tym jasnym środku (ogólnie, nie tylko w A4) to najbardziej podoba mi się drewno :good: Alu ginie bez uroku.

• 1 rok później...
Opublikowano

Znalazłem już listwy Alu do środka ale takie chropowate/kropkowane :D [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 18:21_________________________________________________Zapraszam dodałem aktualne zdjęcia :))

Opublikowano

jak na pierwszą a4 to super !!!!!!!!!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Audiak pierwsza klasa :) środeczek też niczego sobie :cool: dbaj dobrze o skrzynie i bez awaryjnej jazdy życzę !

Opublikowano

jedz na program, ale najpierw szukaj większego IC-ka :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

cholera zapomnialem ze to aftomat

Opublikowano

nie przejmuj sie, nie jeden chciałby miec takie auto jak Twoje

ładna fura, jeszcze raz gratuluje :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

paczke odebrałes?

Opublikowano

jutro bede wiedziec cos wiecej, pod warunkiem ze z lozka wyleze, bo od piatku trzyma mnie goraczka

Opublikowano

No właśnie więc lepiej nie ryzykować z multi bo oszaleje;/ a inni forumowicze nic nie chcą napisać ;(

nie chipuj :cool1:

ten silnik w połączeniu z multi ma fabrycznie obniżony moment do 310Nm,właśnie ze względu na skrzynię

BDG z manualem ma w serii 350Nm

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zmiana kierownicy na 3 ramienną, pikowaną MF robi robotę. Sam jeździłem autkiem i świetnie się sprawuje a teraz z manetkami to już jak PS3 :)

Pakiecik światło też dodał wiele na plus w aucie. Ogólnie auto zadbane- fajne wnętrze, kolor prawie jak mój, felga, zderzaki robią robotę. POZDRAWIAM i powodzenia w dalszych modach a jak coś zapraszam do mnie po kolejną kierę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...