variocustoms Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 To jeden z wariantow 'same' springi bez inwestowania w gruba kase
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 jednak te skórki robią wrażenie... Praktyka używania to jedno, ale jednak jak podjeżdża taka furka i otwierają się drzwi to robi się ŁAŁ!!!
marek_xtr Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Witam, po dość dłuższym czasie. Nastaje powoli zima czyli zaczynam mieć więcej czasu na samochód dlatego od razu biorę się za modyfikacje. Na początek przyciemniłem szyby i założyłem emblematy s-line (fotki niebawem). Uaktualniłem także jakie chce wprowadzić zmiany i proszę o sugestię do nich. pozdrawiam!
marek_xtr Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 jakoś mi się spodobały ;P[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 19:42_________________________________________________Zdjęcia dodane. Zapraszam;) Prosze o opinie na temat planowanych zmian. pozdrawiam
KOval81 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Po co Ci te emblematy? Doreza resztę S-Line a wtedy będzie jak znalazł Planowane zmiany jak najbardziej wyjdą autku na + - pakiecik S-Line będzie ładnie wyglądał. Nakładki na pedały masz S4, a nie S-Line jak coś, a dodatkowo możesz sobie założyć podstopnicę do kompletu. Jak się uparłeś na alu dekory, to szukaj szczotkowanego - chyba najładniejsze - chociaż powiem szczerze, że przy tym jasnym środku (ogólnie, nie tylko w A4) to najbardziej podoba mi się drewno Alu ginie bez uroku.
marek_xtr Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Znalazłem już listwy Alu do środka ale takie chropowate/kropkowane [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 18:21_________________________________________________Zapraszam dodałem aktualne zdjęcia )
Dev Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 jak na pierwszą a4 to super !!!!!!!!!!!! :good: :good: :good:
guziczek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Audiak pierwsza klasa środeczek też niczego sobie dbaj dobrze o skrzynie i bez awaryjnej jazdy życzę !
marek_xtr Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Heh dzięki:) Powiedzcie coś na temat modów oraz planów na przyszłość, bo zastanawiam się czy wszystkie mają sens ...
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 jedz na program, ale najpierw szukaj większego IC-ka :good: :good:
marek_xtr Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 No chciałbym tylko, że ja mam skrzynie multitronic'a Chyba, że już opracowano ich chipowanie, że nie ma potem żadnego problemu?
marek_xtr Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 No właśnie więc lepiej nie ryzykować z multi bo oszaleje;/ a inni forumowicze nic nie chcą napisać ;(
Dev Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 nie przejmuj sie, nie jeden chciałby miec takie auto jak Twoje ładna fura, jeszcze raz gratuluje :good: :good: :good: paczke odebrałes?
marek_xtr Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 nie przejmuje się heh dzieki. Jutro z samego rana jadę odebrać i zadzwonie. A jak z tymi heblami z 3.0l na tył?
Dev Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 jutro bede wiedziec cos wiecej, pod warunkiem ze z lozka wyleze, bo od piatku trzyma mnie goraczka
Tomeks Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 No właśnie więc lepiej nie ryzykować z multi bo oszaleje;/ a inni forumowicze nic nie chcą napisać ;( nie chipuj ten silnik w połączeniu z multi ma fabrycznie obniżony moment do 310Nm,właśnie ze względu na skrzynię BDG z manualem ma w serii 350Nm
marek_xtr Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Widzę, że masz ten sam silnik w swojej b7 co nie? Też w multi?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zmiana kierownicy na 3 ramienną, pikowaną MF robi robotę. Sam jeździłem autkiem i świetnie się sprawuje a teraz z manetkami to już jak PS3 Pakiecik światło też dodał wiele na plus w aucie. Ogólnie auto zadbane- fajne wnętrze, kolor prawie jak mój, felga, zderzaki robią robotę. POZDRAWIAM i powodzenia w dalszych modach a jak coś zapraszam do mnie po kolejną kierę
Rekomendowane odpowiedzi