marek_xtr Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 wpadne, wpadne w tą niedziele jeszcze nie ale w next na bank ale raczej będzie ciężko ori dorwać co nie? :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Co z autem nie tak ze chcesz malowac ? o ile to nie tajemnica
marek_xtr Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Grad mi spizgał jak byłem we włoszech ;(
HiRide Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Grad mi spizgał jak byłem we włoszech ;( no to masakra po calosci jaki kolor dajesz ? ten sam czy inny ?
marek_xtr Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 no masakra, ale jak zobaczylem jaki wielki byl ten grad to sie cieszylem ze tak wyglada auto a nie inaczej no wlasnie nie wiem wiesz, myslalem nad jakimis innym, ale czy nie bedziesz problemu przy sprzedazy auta? :gwizdanie: bo jak jakbym chcial malowac na inny to pod klapa by tez trzebabylo co nie?
HiRide Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jesli chcesz malowac na inny kolor i zalezy ci na dobrym efekcie to musisz malowac wszedzie tam gdzie jest widoczny ori lakier.Takich miejsc jest sporo kiedy otworzysz maske,czworo drzwi czy klape bagaznika. Zrob duzo zdjec samochodu przed lakierowaniem -zawsze to jakies ulatwienie podczas sprzedazy dla Ciebie i kupujacego.Przynajmniej tak mi sie wydaje
Jakub555 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Auto eleganckie bo avant za to duży + ale automat nie dla mnie,szerokosci,bezawaryjności,
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jak miałbym malować to w szary z pierwszej tetetki w perłowym lacku, mój ulubiony lakier, znajomek Corrado tak pomalował i była melodia, chyba jeden z lepszych kolorów Audi nie licząc RS Blau
marek_xtr Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 A co wy byście zrobili na moim miejscu :gwizdanie:??
A4_Dominik_WAW Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Marek wstawiaj fotki nowego grilla bo efekt zdjęć przedpremierowych jest powalający
marek_xtr Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Poglądowe zdjęcia zmiany grilla chrom na czarny mat zrobione telefonem, lepsze foty dodam po weekendzie Co wy na to :gwizdanie:?? Mi się mega podoba
A4_Dominik_WAW Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Mi się mega podoba!!! Wiedziałem, że pierwszy dodam opinię na ten temat ruszyła akcja ,,wieśniackim,, chromom mówimy - NIE jest mega
Dev Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Marek, zaciski będa gotowe w czwartek w srode odpalamy piec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup: :thumbup:
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 od kiedy chrom to wieś ? obrażasz innych posiadających chromowane dodatki EOT
marek_xtr Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 za***iście bo już się nie moge na nie doczekać bo rezanie idzie pełną parą to swapa też muszę zrobić [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:22_________________________________________________ od kiedy chrom to wieś ? obrażasz innych posiadających chromowane dodatki EOT chrom idzie do lamusa
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 moim zdaniem i chrom i mat są OK i zależy to od właściciela auta, więc opinie o wiosce nie są na miejscu, trendy się zmieniają i co chwilę coś innego jest w modzie
marek_xtr Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Powiedz mi, czy grill wygląda na ori :gwizdanie: czy nie ??
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 grill wygląda OK ale nie nam pojęcia czy wychodził tak w ORI, w B7 i A3 na 100% były w wersji czarnej ale w B6 to have no idea malowałeś na chrom czy zmatowiony był i z podkładem ?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Wiesz ja tam w tym że ktoś jest ze wsi nic złego wręcz odwrotnie, nie lubię chromu bo ludzie na siłę go pchają do aut na co się tylko da relingi zderzaki słupki lampy itp. dla mnie chrom zarezerwowany jest do amerykańskich aut i limuzyn pokroju A8. Wolę widzieć A4 gdzie ktoś likwiduje chrom niż go dokłada - wszystko jest kwestią gustu właściciela. Bo to przecież użytkownikowi ma się podobać Nikogo nie chciałem obrazić ani urazić.
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 dominikt1 nie robiąc OT A4 to nie Lanos albo Matiz i jeżeli producent stwierdził, że chrom w odpowiednich proporcjach jest OK to nie ma o czym gadać, każdy ma prawo wyboru, mam na myśli rezaczy, czy walić w mat czy zostawiać jak jest, myślę, że temat wyjaśniony
Rekomendowane odpowiedzi