Artur82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 piekny środek...też mam ten kolorek...a kiera całe auto prezentuje się jak należy
marek_xtr Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 piekny środek...też mam ten kolorek...a kiera całe auto prezentuje się jak należy co jest z kierownica nie tak :gwizdanie: nie mam pojecia co jest z tym bose;/ chyba ze trzeba pociagnac mase prosto z radia do wzmacniacza a nie mase z auta :gwizdanie:
cool506 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 na kiere leci mu slina wiec jest ok ja czekam na paczke juz idzie taka sama jak twoja w tym samym kolorze i z łopatami a co do masy moze masz racje , bo radio ma filtr....... ale moze dominik cos wie wiecej....
variocustoms Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 subwoofer jak już i nazwa własna "BOSE" z wielkimi literami to dla tych co błądzą w pisowni
Stolkien Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 marku słyszysz silnik w głośnikach bo: Masz masę sygnałową połączona z masą zasilania. ja miałem to samo u siebie jak źle wpiąłem zmieniarkę. tak, że zacznij od sprawdzenia tego...
Artur82 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 na kiere leci mu slina wiec jest ok ja czekam na paczke juz idzie taka sama jak twoja w tym samym kolorze i z łopatami a co do masy moze masz racje , bo radio ma filtr....... ale moze dominik cos wie wiecej.... dokładnie ślinka a widzieliście gdzieś w tym kolorze ale bez łopatek z poduszką ??
cool506 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 subwoofer jak już i nazwa własna "BOSE" z wielkimi literami to dla tych co błądzą w pisowni A ty sie tylko przyp....sz Chcesz nauczac idz do szkoły !!! Ja nie muszę sie spuszczac nad każdą literką, poza tym czasem siedzę na forum wieczorami i popijam drina (nie myl z alkoholikiem) :naughty:, wiec totalnie nie zwracam uwagi na pisownie tym bardziej jakiś słów których na co dzień nie używam...
Bart-S Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 marku słyszysz silnik w głośnikach bo: Masz masę sygnałową połączona z masą zasilania. ja miałem to samo u siebie jak źle wpiąłem zmieniarkę. tak, że zacznij od sprawdzenia tego... Przepieliśmy wtyczki zgodnie ze Stage 1 - niestety efekt jest taki jak Marek opisał. Wszystko jest dobrze podłączone ale na ori wiązce pod ASS. Problemem może być rocznik modelowy i różnice w instalacji elektrycznej. U mnie (MY 2005) przekładka BOSE odbyła się bez żadnych komplikacji - u Marka robiliśmy tak samo i niestety przy włączonym silniku mamy jajca.
Stolkien Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 to dla sprawdzenia odepnij od Radia przewody sygnałowe idące do wzmacniacza i podgłoś , odpalcie auto i bedzie wiadomo czy zaklucenia przenoszą się po masie karoserii? czy po sygnałach Audio.
maciasek Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 marek_xtr piękna, jak zrobiłeś że w drzwiach masz leda w skierowanego w glebę no i super fela moja ulubiona xD
Rekomendowane odpowiedzi