Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRB] S line ściema szybek dvd ,kamerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ILE DALES ZA lotke jak mozna wiedziec?? Bo gosc ma cala klape za 400pln i zastanawiam sie czy brac...potrzebuje tylko lotki..

Opublikowano

bierz. Lotki nie kupisz taniej niż 350-300zł jeśli w ogole się pojawi. Klape sprzedasz albo sobie zostawisz

Opublikowano

bierz. Lotki nie kupisz taniej niż 350-300zł jeśli w ogole się pojawi. Klape sprzedasz albo sobie zostawisz

:good: ja dałem coś około 50 GBP i jeszcze na granicy mi paczkę zatrzymali i kazali płacić 15 GBP za cło :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ILE DALES ZA lotke jak mozna wiedziec?? Bo gosc ma cala klape za 400pln i zastanawiam sie czy brac...potrzebuje tylko lotki..

Coś ponad 300zł wychodzi z przesyłką i cłem :wink4:

Opublikowano

nowe fotki 16,20,2011 str 1

Opublikowano

jak na 1BV to jest dość wysoko :mysli:

Bo tylko sprężyny zmienił, amortyzator też jest krótszy niż 1BA

Amorek niestety nie ma tutaj zbytniego wpływy. Springi źle usiadły i tyle, zabawy z WR można o kant d*py potłuc. Temat rzeka.

Czy tył nie jest niżej niż przód? może to złudzenie optyczne na zdięciu. Powinien stać równo.

Opublikowano

Bierz całą klapę bo trafić samą lotkę to chyba niemożliwe a jeśli już będzie to minimum 300 plnów! Ja też kupiłem całą klapę za 350pln. :kox: :gwizdanie:

Tutaj masz krótki opis jak zdemntować lotkę ze starej klapy. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187050.0 :good:

Opublikowano

jak na 1BV to jest dość wysoko :mysli:

Bo tylko sprężyny zmienił, amortyzator też jest krótszy niż 1BA

Amorek niestety nie ma tutaj zbytniego wpływy. Springi źle usiadły i tyle, zabawy z WR można o kant d*py potłuc. Temat rzeka.

Czy tył nie jest niżej niż przód? może to złudzenie optyczne na zdięciu. Powinien stać równo.

to nie złudzenie tył bardziej siedzi :wallbash:

Opublikowano

taaa... przerabiałem zamiane springów... najbardziej kosztowna zabawa chyba jaka może być... ciekawe czy jest większe ryzyko wogóle... a jest...program z 200 na 300 km :polew: :polew:

Opublikowano

Fajna furka ziomal może się kiedyś spotkamy na spocie :mysli::naughty:

Opublikowano

Odświeżenie tematu dwie fotki na szybko :naughty:

03042011108.jpg

03042011109.jpg

Opublikowano

zrób coś z tymi springami... dupcia jeszcze niżej siedzi na tych zdjeciach niż wcześniej...

ehs...

dokładka całkiem nieźle wygląda... dobrze wygląda tylko przy czarnym aucie.

Opublikowano

zrób coś z tymi springami... dupcia jeszcze niżej siedzi na tych zdjeciach niż wcześniej...

ehs...

dokładka całkiem nieźle wygląda... dobrze wygląda tylko przy czarnym aucie.

nie jest tak źle zdjęcia dają taki efekt (hu...y )fotograf :polew: :polew: :polew:

jak na razie springi zostają pierw muszę wymienić parę innych gratów :wink4:

Opublikowano

Koniecznie dystans na tył :cool1:

Opublikowano

Koniecznie dystans na tył :cool1:

przy obecnej sytuacji - d*pa siedzi niżej niż przód - wsadzenie dystansu tylko pogorszy sprawę i będzie to bardzije widoczne jeszcze. :dontknow:

Opublikowano

Autko Przeszło pełny serwis wymiana pasków, olejów itp .

Teraz jeszcze czeka na nowe obudowy lusterka z S4 :>

22042011124.jpg

image.jpg

Opublikowano

Szkoda że nie ori te obudowy :gwizdanie:

Opublikowano

Szkoda że nie ori te obudowy :gwizdanie:

Niestety nie ori bo cena :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 13:33_________________________________________________obudowy na aucie obecny wygląd :naughty:

08052011138.jpg

08052011135.jpg

08052011136.jpg

Opublikowano

Aż się prosi o zderzak z s-line i glebe :gwizdanie:

Opublikowano

Aż się prosi o zderzak z s-line i glebe :gwizdanie:

Racja. :good: