siemian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 eee tam gadasz... Z Syberii nie będziesz jechał :decayed:
rafik84 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 a może wy przyjedziecie do mnie przy okazji znajdziemy koledze akjam jakieś listwy
mystic.pl Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja jak na razie nie mam czasu nic rezać, czekają na podmiankę kable sygnałowe bo coś buczy jak mam włączone światła ciekawy jestem czy u ciebie będzie cisza który będzie lepszy zastanawiam się nad tym grubym jak w ori ale ten pierwszy ma dodatkowo folie aluminiową Ja wszystkie sygnały puszczam jednym nowym przewodem, dokładnie takim jak jest w bose audi, 5 żył 0,35mm + jeden ekran, przewód nie jest w oplocie tylko między przewodami a izolacją jest dodatkowa warstwa folii alu. Mam dojście do tego kabla, jak byś potrzebował to dałem ogłoszenie w dziale sprzedam.
rafik84 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dziś na szybko udało mi się rozebrać przednie drzwi i podmienić głośniki, k...a jak te spinki pękają w jednych drzwiach chyba dwie zostały dobre . tył będę podmieniał jak spinki do mnie dojadą :>
mystic.pl Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Trzeba było najpierw ładnie nagrzać auto w środku to by tak nie pękały :gwizdanie:
rafik84 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Trzeba było najpierw ładnie nagrzać auto w środku to by tak nie pękały :gwizdanie: hmm o tym nie pomyślałem ale na wszelki wypadek zamówiłem 20 szt :>
mystic.pl Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ale różnica jest bardzo odczuwalna względem seryjnych głośników, nawet się nie spodziewałem, że będzie aż tak odczuwalna
rafik84 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Ale różnica jest bardzo odczuwalna względem seryjnych głośników, nawet się nie spodziewałem, że będzie aż tak odczuwalna Różnica jest zaj.....a :banan2: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 18:57_________________________________________________wczoraj udało się pomalować i zainstalować dwie listwy
mgtan Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Juz niedługo tylko, same s-line i reazane s-liny będa na forum
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Lepsze to niż pełno znaczków s-line a auto nigdy nawet koło s-line nie stało Graty za postęp w modzeniu
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ale różnica jest bardzo odczuwalna względem seryjnych głośników, nawet się nie spodziewałem, że będzie aż tak odczuwalna Różnica jest zaj.....a :banan2: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 18:57_________________________________________________wczoraj udało się pomalować i zainstalować dwie listwy Znalazłeś jakieś listwy dla mnie?
rafik84 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Ale różnica jest bardzo odczuwalna względem seryjnych głośników, nawet się nie spodziewałem, że będzie aż tak odczuwalna Różnica jest zaj.....a :banan2: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 18:57_________________________________________________wczoraj udało się pomalować i zainstalować dwie listwy Znalazłeś jakieś listwy dla mnie? jak na razie nic nie ma przeglądam ebay dwa razy dziennie i nic
rafik84 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Dziś wymieniłem kabelek sygnałowy w bose i buczenie ustało przykleiłem lotkę , pomalowałem listwy i dyfuzor fotki wkrótce [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 18:41_________________________________________________listwy i lotka na miejscu niestety dyfuzor musi poczekać na lepszą pogodę fotka robiona na szybko
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Listwe przyklejałeś czy dodatkowo robiłeś otwory i przykręcałeś tak jak w ORI?
rafik84 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Listwe przyklejałeś czy dodatkowo robiłeś otwory i przykręcałeś tak jak w ORI? listwy mam ori
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Listwe przyklejałeś czy dodatkowo robiłeś otwory i przykręcałeś tak jak w ORI? listwy mam ori Co ja gadam!!! :wallbash: Chiałem spytać o lotkę S-Line. Robiłeś otwory w klapie?
rafik84 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Listwe przyklejałeś czy dodatkowo robiłeś otwory i przykręcałeś tak jak w ORI? listwy mam ori Co ja gadam!!! :wallbash: Chiałem spytać o lotkę S-Line. Robiłeś otwory w klapie? lotka przyklejona na klej do szyb dziur wiercił nie będę lotka nie ori s line nie ma jak śrub dać
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja się właśnie zastanawiam czy wiercić otwory jak jest w ORI czy też tylko użyć kleju?
Rekomendowane odpowiedzi