o8yw4t3l Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 odpal waga przedtem w 001 bs. Czy kąt statyczny nie jest pokazany na 000 BS dzisiaj o ile pogoda mi na to pozwoli zrobie według twojego przepisu z rana juz niedam rady (po pracy jestem)
medman Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Czy kąt statyczny nie jest pokazany na 000 BS Pewnie ze w 000 BS. Późna pora i browary namieszały
o8yw4t3l Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 chyba tak szybko kąta statycznego nie nastawie, blokuje mnie lipna pogoda kiedy ustaje deszcz zazwyczaj jestem w pracy więc działanie zawieszone z kątem statycznym. I mam jeszcze mały problem błędy nowe silnika testowane na VAG-u 4.9 polskim kasowane i ponawiają się ponownie, mało tego ostatnio miałem akcje przy odpalaniu auta, po odpaleniu chodził 1 sec i gasł (ON powyżej połowy) 3x pod rząd za 4-x zapalił 522 Czujnik temp.cieczy chłodzącej -G 62 przerwa lub zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 625 Sygnał prędkości nieprawidłowy sygnał 17978 Moduł sterujący zablokowany brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY
Rekomendowane odpowiedzi