Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l I Runda WRMP 1/4 mili im. Jana Wdowczyka 28 kwietnia 2007 - Warszawa (Lotnisko Bemowo). Jeżeli nic planów nie zmieni to będę obecny.Wybieram się gościnnie (oczywiście swoim autkiem ) z członkami A3 klubu ( ponoć będzie niemała kolumna samochodów-a w sumie kolumna A3 ) i chciałem zapytać kogo będę mógł z naszych klubowiczów na mijescu spotkać ? Ja oczywiście zabieram znaki rozpoznawcze ( smycz i koszulka klubowa-no i furacz na parkingu ).kogo z Was mogę wypatrywać ? ktos może startuje ? [ Dodano: 18-04-2007, 12:09 ] dla chętnych : http://www.sss.org.pl/event.php?view=280407
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l planuje sie wybrac ... ale co z tego bedzie to nie wiem ... moze mała grupka z AKP tez bedzie .... a i dziki warszawskie tez chyba beda .... :twisted:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Autor Bryniu Ciebie poznam bez problemu Spanky z Tobą też nie będzie problemu ( tylko chodź wyprostowany ) a napewno Cie wylukam:biggrin:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Red Tornado i ja tez bedziemy Mysle ze wiekszosc warszawskiej ekipy tez bedzie :twisted:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l A kto jedzie 27 maja do Białej Podl.? Co prawda zawsze pogoda była kiepska, ale może w tym roku już będzie git
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l oby chociaz ostatnio udalo sie rozegrac all w sobote ja bede na 100%
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l oby chociaz ostatnio udalo sie rozegrac all w sobote ja bede na 100% No Ty masz blisko Bo zakładam, że ten skrót oznacza Międzyrzec Podl.? Ja też się szykuję... Będzie git
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l War.-Maz. Team tez bedzie...Znaczy sie ja na 100% Robson i Taktus pewnie tez...Oby nazbieralo sie Nas jak najwiecej...Zapowiada sie fajna impreza i spocik :biggrin:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Bo zakładam, że ten skrót oznacza Międzyrzec Podl.? tak jest oby tylko ta pogoda dopisala ;p i zeby tradycji nie stala sie zadosc..
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l pojeba... mi sie...Nas jednak nie bedzie bo w tym samym czasie jest zlot w olsztynie i myslalem ze o to chodzi...nie dokladnie przeczytalem temat
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l pojeba... mi sie...Nas jednak nie bedzie bo w tym samym czasie jest zlot w olsztynie Micek czy ja o czymś nie wiem ? :twisted: :twisted:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l ok ok :biggrin: ale w takim razie widzę Cię 28 -go w sobotę w Olsztynie :twisted: KPW?
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l Qrcze. Już miałem krzyczeć o jakieś bilety, ale niestety będę wtedy 200 km na wschód od Londynu [ Dodano: 19-04-2007, 09:25 ] Robić zdjęcia, kręcić filmy, cobym miał się czym pocieszyć.