Lukas Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 nawet bańke z płynem borygo tam widzę - to tak w ostateczności czy na 1 rzut najgorsze było to że jak złapałem kapcia to to trzeba było wszystko wyciagać oniak coś wspominał ze predzej to wypije
nike21 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 kliknąłem tu w ciągu 10 minut chyba z 20 razy bo myślałem że ktoś wrzucił jakieś fotki i co? i czytam o miazgach , siłach , siłkach , sprajtach i srajtach ale widze ze juz siedzisz przed kompem tzn ze tylek juz nie boli? aaaaa to już wiem... siła i miazga to coś co się dzieje w toalecie? a nie pamietasz z Pily o 3.30?
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 kliknąłem tu w ciągu 10 minut chyba z 20 razy bo myślałem że ktoś wrzucił jakieś fotki i co? i czytam o miazgach , siłach , siłkach , sprajtach i srajtach ale widze ze juz siedzisz przed kompem tzn ze tylek juz nie boli? za słabo było :mysli:Trzeniu może poprawka ,ale tym razem z niespodzianką :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 kliknąłem tu w ciągu 10 minut chyba z 20 razy bo myślałem że ktoś wrzucił jakieś fotki i co? i czytam o miazgach , siłach , siłkach , sprajtach i srajtach ale widze ze juz siedzisz przed kompem tzn ze tylek juz nie boli? aaaaa to już wiem... siła i miazga to coś co się dzieje w toalecie? a nie pamietasz z Pily o 3.30? no , nalot był :kox: :kox:
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 znalazlem jedno ciekawe zdjecie ze zlotu nawet bańke z płynem borygo tam widzę - to tak w ostateczności czy na 1 rzut :naughty: wygląda to dokładnie jak moja KUPA po piątkowym wieczorze :sick3: :sick3: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 no , nalot był :kox: :kox: cieszymy sie ze odebrales to jako zart
Bart-S Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 znalazlem jedno ciekawe zdjecie ze zlotu nawet bańke z płynem borygo tam widzę - to tak w ostateczności czy na 1 rzut :naughty: wygląda to dokładnie jak moja KUPA po piątkowym wieczorze :sick3: :sick3: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 kliknąłem tu w ciągu 10 minut chyba z 20 razy bo myślałem że ktoś wrzucił jakieś fotki i co? i czytam o miazgach , siłach , siłkach , sprajtach i srajtach ale widze ze juz siedzisz przed kompem tzn ze tylek juz nie boli? aaaaa to już wiem... siła i miazga to coś co się dzieje w toalecie? a nie pamietasz z Pily o 3.30? no , nalot był :kox: :kox: masz szczęście że po Iversonie byli wyżyci :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 ale OT napieprzacie nie no teraz jest ok .... piszą w temacie ...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 no , nalot był :kox: :kox: cieszymy sie ze odebrales to jako zart śmiałem się z tego jak głupi , ale dopiero jak sobie poszliście :decayed: za***isty patent , za rok rozłożę łapki na myszy za drzwiami :naughty:
kuredu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 podsumowanie - nie otwieraj drzwi na zlocie po 24 :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 ale OT napieprzacie kolego Marcinie, tu wszystko jest na temat wrazenia po zlocie :polew:
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 no , nalot był :kox: :kox: cieszymy sie ze odebrales to jako zart śmiałem się z tego jak głupi , ale dopiero jak sobie poszliście :decayed: za***isty patent , za rok rozłożę łapki na myszy za drzwiami :naughty: a My prąd pod klamki podłączymy :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 no , nalot był :kox: :kox: cieszymy sie ze odebrales to jako zart śmiałem się z tego jak głupi , ale dopiero jak sobie poszliście :decayed: za***isty patent , za rok rozłożę łapki na myszy za drzwiami :naughty: to dobrze ze sie sprzedales :naughty:
mcm Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 podsumowanie - nie otwieraj drzwi na zlocie po 24 :polew: :polew: wręcz zakluczaj jak to na kartkach pisało :polew:
kuredu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Panowie spadać stąd bo mi śmiechem orkiestre zagłuszacie - dziadek mnie rozjebal :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Panowie spadać stąd bo mi śmiechem orkiestre zagłuszacie - dziadek mnie rozjebal :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi