Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo jest srebrny avant b6 z naklejką klubową na tylnej klapie, rej GKW 5***, widziany 27.09 w Olsztynie na Kortowie, w każdym razie pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

a to pewnie ten kolega co go dziś widziałem :hi:

Opublikowano
  • Autor

Kogo jest srebrny avant b6 z naklejką klubową na tylnej klapie, rej GKW 5***, widziany 27.09 w Olsztynie na Kortowie, w każdym razie pozdro dla kierownika :hi:

mamy w sumie 3 srebrne avanty B6 :wink4: moj odpada bo mam inne cyfry, a dwoch pozostalych ma GKW 5*** :gwizdanie: dopisz chociaz ostatnia litere to bedzie wszystko jasne :naughty:

pozdrowionka

Opublikowano

Rej. to GKW 56**, więc kogo to ?? :naughty: pozdrowionka raz jeszcze dla kierownika :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Rej. to GKW 56**, więc kogo to ?? :naughty: pozdrowionka raz jeszcze dla kierownika :cool1:

jak 56 to napewno ŁukaszOsa :wink4:

Opublikowano

siemka,nie da sie ukryć:)moja srebrna strzała jest nadzwyczajnie rozpoznawalna:) pozdrowionka dla koleszki z Augustowa :rolleyes: i Elblaga :hi:

Opublikowano

ja mam GKW 58 :notworthy: gdzie jest ten spot ?????

Opublikowano
  • Autor

ja mam GKW 58 :notworthy: gdzie jest ten spot ?????

masz napisane w pierwszym poscie :wink4: zapraszamy

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie srodowego spotkania czy ma ktos mozliwosc przywiezienia laptopa i sprawdzenie auta??? :afro:

Opublikowano
  • Autor

Witam mam pytanie odnosnie srodowego spotkania czy ma ktos mozliwosc przywiezienia laptopa i sprawdzenie auta??? :afro:

a jak nikt nie bedzie mial to nie przyjedziesz? :mysli::wink4:

Opublikowano

dzisiaj niestety nie mogę przyjechać -praca,ale mam nadzieje że grupa sztumska stawi się przynajmniej w takiej liczbie jak ostatnio,życzę bezdeszczowej pogody

Opublikowano

Powinienem być.

Opublikowano
  • Autor

ja tez powinienem byc, moze nie na dlugo ale postaram sie byc :wink4:

Opublikowano

Ja też będę.

Kto mnie dzisiaj nawoływał w Sztumie ? :D[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 17:10_________________________________________________Słabo było. Tylko 9 aut. W tym jedna A6 i jedna S6 :gwizdanie:

Opublikowano

Trochę nas przerzedziło :mysli: ale 9 sztuk to tez nieźle jak na nasza wieś :gwizdanie:

Opublikowano

Maniek a jak ulotki możesz pokazać pojekt i cene na pw :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie jest sprawa :) Trzeba mi sprawdzić autko, tzn. nie mi mojemu znajomemu. Autko z Kwidzynia. Mazda 6 2002 rok. Czy ktoś z Was byłby tak dobry i znalazł chwilę na sprawdzenie tego autka? Bo ode mnie jest daleko, nawet bardzo i taka wycieczka może okazać się niepotrzebna. Oczywiście za pomoc kolega się odpowiednio odwdzięczy :wink4: Jak możecie to piszcie na PW albo tutaj. Z góry dzięki :hi:

Opublikowano

:gwizdanie:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10172628 kolega robił to auto :wink4: reszta na PM :)