dudek81 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 środy to trudny dla mnie termin, może mi się uda wpaść w tym tygodniu.
Maniek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Przypominam ze to juz dzisiaj za 2h... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 17:03_________________________________________________Siema wszystkim Dzieki za udanego spota, ladnie sie rozkreca, oby tak dalej :gwizdanie: Tak jak ustalilismy nastepnego robimy za 2 tygodnie ale o 18.00 w tym samym miejscu Do zobaczenia
Maniek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wrzuć fotki jak bede mial chwile to wrzuce, narazie pracujemy nad projektem ulotki
kls Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Chętnie pomogę. Podeślij mi tylko na email wytyczne odnośnie projektu :-)
Patrykbor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wrzuć fotki jak bede mial chwile to wrzuce, narazie pracujemy nad projektem ulotki rozwiń temat :gwizdanie:
kls Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zanim Maniek opierniczy zdjęcia to na szybko wrzucę jedno. Jakość telefoniczna :-)
GILI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wydaje mi się,że ten temat zasłużył na podwieszenie :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wydaje mi się,że ten temat zasłużył na podwieszenie :gwizdanie: :mysli: :good:
kls Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak tak dalej pójdzie to spoty Pomorskie będą w Kwidzynie :-) Patryk jak się utrzymam na EUEHEHE to chętnie kiedyś do Was zalecę po zajęciach
Patrykbor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak tak dalej pójdzie to spoty Pomorskie będą w Kwidzynie :-) Patryk jak się utrzymam na EUEHEHE to chętnie kiedyś do Was zalecę po zajęciach nima problema za dwa tygi znowu spęd mamy
yaboo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 było już ciemno sorki za jakość z komórki a babcia na rowerze mnie rozpraszała :polew:
Maniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wrzuć fotki jak bede mial chwile to wrzuce, narazie pracujemy nad projektem ulotki rozwiń temat :gwizdanie: chcemy zrobic ulotke zapraszajaco-reklamujaca Klub oraz spoty kwidzyńskie i wkladac je za wycieraczke A4 w miescie i okolicach jezdzi troche tego i szereg ludzi nawet nie wie o czyms takim jak forum a juz na pewno o spotach stad taka decyzja jak bedziemy mieli gotowy projekt to wrzuce moze przyda sie innym do rozkrecania spotow BTW dzieki Panowie za podwieszenie tematu, teraz wyglada duzo powazniej
Patrykbor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 za zapał trzeba pomyśleć u nas o takich rzeczach albo można kalendażyki u kercziego zamówić :gwizdanie:
Maniek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 za zapał trzeba pomyśleć u nas o takich rzeczach albo można kalendażyki u kercziego zamówić :gwizdanie: kalendarzyki zamowilem juz dawno ale jakos nie dotarly do mnie ale szczerze mowiac kalendarzyk jest dosc ogolnikowy, a ulotka bedzie zawierala konkrety i moze byc duzo skuteczniejsza a wy tam dzialajcie bo my powaznie myslimy zeby pomorskie w Kwidzynie robic :>
PrezesPablo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Siemka. Ja mam taka propozycję aby o 18.00 spotkać sie jak ostatnio pod cmentarzem z wiadomych powodów jeśli ktoś chciałby nas odwiedzić zawsze można mu powiedzieć gdzie to jest i trafi bez problemu i tak jak sie wszyscy zjada zrobić rundę do Korzeniewa i tam porobić kilka fotek nad Wisełką. Pozdrawiam
Maniek Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 Siemka. Ja mam taka propozycję aby o 18.00 spotkać sie jak ostatnio pod cmentarzem z wiadomych powodów jeśli ktoś chciałby nas odwiedzić zawsze można mu powiedzieć gdzie to jest i trafi bez problemu i tak jak sie wszyscy zjada zrobić rundę do Korzeniewa i tam porobić kilka fotek nad Wisełką. Pozdrawiam dobra pomysla, tylko trzeba bedzie sie streszczac bo coraz szybciej sie ciemno robi, a nie chcialbym zeby nas jakas kobita na rowerze przesladowala
KamSztum Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Siemka :> Te ulotki to dobra sprawa. Maniek prześlesz mi fotki ze spotu na meila?? Dzieki [email protected]
klaus31183 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 maniek i co z tymi ulotkami kiedy bedą :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi