Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A4 Avant 1998r. - kupiony 2 m-ce temu z przebiegiem 182 000

Jak w PL to zamiast 1 dałbym 2 z przodu :wink4:

Opublikowano

A4 Avant 1998r. - kupiony 2 m-ce temu z przebiegiem 182 000

Jak w PL to zamiast 1 dałbym 2 z przodu :wink4:

zgadzam się, jeżeli kolega nie ma potwierdzonego przebiegu z ASO, to też bym "ciutke" dodał

BTW Kiedyś na spota do Katowic podjechał gościu i sprawdziliśmy mu przebieg VAGiem - zamiast licznikowych 180kkm, miał 480kkm :blink:

Opublikowano

mój kumpel kupił A6 był pewien że autko ma 160tyś a gdy go sprawdziłem w ASO okazało się 370tyś :naughty:

Opublikowano

wczesniej cofalo sie licznik o okreslona wartosc zazwyczaj 100Tys.... a teraz sie cofa do okreslonej wartosci czyli 160-180tys :naughty:

Opublikowano

wcześniej ludzie może tyle nie jeździli

Opublikowano

Na prawdę trzeba być frajerem żeby wierzyć w nieudokumentowane 160 - 180k km w dieslu :kox:

Ostatnio ktoś wstawił opis auta w którym przebieg był skręcony z 230k do 180k km.

Wiem jak wygląda a4 która ma blisko 300k km przebiegu i o dziwo wygląda lepiej niż większość 180-190 k km z allegro. Dziwne :decayed:

Opublikowano

Na prawdę trzeba być frajerem żeby wierzyć w nieudokumentowane 160 - 180k km w dieslu :kox:

Ostatnio ktoś wstawił opis auta w którym przebieg był skręcony z 230k do 180k km.

Wiem jak wygląda a4 która ma blisko 300k km przebiegu i o dziwo wygląda lepiej niż większość 180-190 k km z allegro. Dziwne :decayed:

bo wszytsko krecone do okreslonej wartosci :naughty:

Opublikowano

mój 1,9 TDI 90 KM 95r ma nalatane 309289 i nie bierze nic oleju, ładnie cichutko i równo pracuje, kupiłem go od znajomego mechanika :decayed: i myślę ze nikt mu wcześniej nie cofał cyferblatu heh :> :> :>

Opublikowano

mój 1,9 TDI 90 KM 95r ma nalatane 309289 i nie bierze nic oleju, ładnie cichutko i równo pracuje, kupiłem go od znajomego mechanika :decayed: i myślę ze nikt mu wcześniej nie cofał cyferblatu heh :> :> :>

309.000 przez 15 lat :mysli: interesujące

Opublikowano

a co myślisz ze ma więcej nalatane?

Opublikowano

jeżeli nie jeździło tylko po alpejskich wioskach to dużo :przebiegly:

szkoda, że nie ma więcej zdjęć środka ( gałka zmiany biegów, fotel, kiera) pedały widać w dobrym stanie.

BTW

Wszytsko jeszcze zależy jak użytkowany jest samochód. Auto może wyglądąć podobnie przy przelocie 300kkm po autostradach i 50kkm w mieście

Opublikowano

tyle ile ma na blacie, oryginał

Opublikowano

Ma ponad 300k przebiegu. A nie wygląda, gałka zmieniona ale kierownica (co prawda nie skórzana) w przyzwoitym stanie. Tak samo fotele, nigdzie nie poprzecierane. Oglądałem go osobiście.

A morał jest taki, że ciężko jest odróżnić 200k od 300k przebiegu w audi. I jak widać handlarze to wykorzystują.

Opublikowano

jak sprawdziłeś, że ma 300kkm?

Opublikowano

Po numerze vin.

Opublikowano

Duża większość aut z takim rocznikiem ma nalatane ponad 300k normalne nawet Niemcy kręcą przecież od nas się nauczyli :P

Opublikowano

moj AVANT 11.2004 ma na dzien dzisiejszy 193tys km.

do 125 tys w 2008 r serwisowany w Audi. Potem jezdzony przez stomatologa.. Mysle ze przebieg jest realny...

najfajniejsze co znalazlem przed audi to Passat b6 z przebiegiem udokumentowanym ksiazka serwisowa 185tys km, a po vinie mial 196tys (dwa lata wczesniej) przypuszczam ze teraz powinien miec okolo 400

Opublikowano

Ja mam "nalatane" 257 000 km, rok 1998. Kupiłem ją z pewnych rąk, w końcówce 2006 przywieziona została z "gebelsowa", od 2007 roku więcej stała w garażu jak jeździła (właściciel poprzedni pracował za granicą) :)

Opublikowano

Łatwo poznać kręcony licznik.

Jeśli auto ma do 150 tys. km przebiegu i nie było na budowie

oraz nie było prane, w środku czuć jeszcze zapach nowości.

Jest on bardzo specyficzny dla Audi i trudno go pomylić.