Armi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A4 Avant 1998r. - kupiony 2 m-ce temu z przebiegiem 182 000 Jak w PL to zamiast 1 dałbym 2 z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A4 Avant 1998r. - kupiony 2 m-ce temu z przebiegiem 182 000 Jak w PL to zamiast 1 dałbym 2 z przodu zgadzam się, jeżeli kolega nie ma potwierdzonego przebiegu z ASO, to też bym "ciutke" dodał BTW Kiedyś na spota do Katowic podjechał gościu i sprawdziliśmy mu przebieg VAGiem - zamiast licznikowych 180kkm, miał 480kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mój kumpel kupił A6 był pewien że autko ma 160tyś a gdy go sprawdziłem w ASO okazało się 370tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wczesniej cofalo sie licznik o okreslona wartosc zazwyczaj 100Tys.... a teraz sie cofa do okreslonej wartosci czyli 160-180tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wcześniej ludzie może tyle nie jeździli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Na prawdę trzeba być frajerem żeby wierzyć w nieudokumentowane 160 - 180k km w dieslu Ostatnio ktoś wstawił opis auta w którym przebieg był skręcony z 230k do 180k km. Wiem jak wygląda a4 która ma blisko 300k km przebiegu i o dziwo wygląda lepiej niż większość 180-190 k km z allegro. Dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Na prawdę trzeba być frajerem żeby wierzyć w nieudokumentowane 160 - 180k km w dieslu Ostatnio ktoś wstawił opis auta w którym przebieg był skręcony z 230k do 180k km. Wiem jak wygląda a4 która ma blisko 300k km przebiegu i o dziwo wygląda lepiej niż większość 180-190 k km z allegro. Dziwne bo wszytsko krecone do okreslonej wartosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mój 1,9 TDI 90 KM 95r ma nalatane 309289 i nie bierze nic oleju, ładnie cichutko i równo pracuje, kupiłem go od znajomego mechanika i myślę ze nikt mu wcześniej nie cofał cyferblatu heh :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 mój 1,9 TDI 90 KM 95r ma nalatane 309289 i nie bierze nic oleju, ładnie cichutko i równo pracuje, kupiłem go od znajomego mechanika i myślę ze nikt mu wcześniej nie cofał cyferblatu heh :> :> :> 309.000 przez 15 lat interesujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a co myślisz ze ma więcej nalatane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C15000059&clipboard=add A ile przebiegu ma to auto? Zagadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C15000059&clipboard=add A ile przebiegu ma to auto? Zagadka. jeżeli nie jeździło tylko po alpejskich wioskach to dużo szkoda, że nie ma więcej zdjęć środka ( gałka zmiany biegów, fotel, kiera) pedały widać w dobrym stanie. BTW Wszytsko jeszcze zależy jak użytkowany jest samochód. Auto może wyglądąć podobnie przy przelocie 300kkm po autostradach i 50kkm w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukis Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 tyle ile ma na blacie, oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ma ponad 300k przebiegu. A nie wygląda, gałka zmieniona ale kierownica (co prawda nie skórzana) w przyzwoitym stanie. Tak samo fotele, nigdzie nie poprzecierane. Oglądałem go osobiście. A morał jest taki, że ciężko jest odróżnić 200k od 300k przebiegu w audi. I jak widać handlarze to wykorzystują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukis Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 jak sprawdziłeś, że ma 300kkm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Po numerze vin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch^ Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Duża większość aut z takim rocznikiem ma nalatane ponad 300k normalne nawet Niemcy kręcą przecież od nas się nauczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancho80 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 moj AVANT 11.2004 ma na dzien dzisiejszy 193tys km. do 125 tys w 2008 r serwisowany w Audi. Potem jezdzony przez stomatologa.. Mysle ze przebieg jest realny... najfajniejsze co znalazlem przed audi to Passat b6 z przebiegiem udokumentowanym ksiazka serwisowa 185tys km, a po vinie mial 196tys (dwa lata wczesniej) przypuszczam ze teraz powinien miec okolo 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja mam "nalatane" 257 000 km, rok 1998. Kupiłem ją z pewnych rąk, w końcówce 2006 przywieziona została z "gebelsowa", od 2007 roku więcej stała w garażu jak jeździła (właściciel poprzedni pracował za granicą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Łatwo poznać kręcony licznik. Jeśli auto ma do 150 tys. km przebiegu i nie było na budowie oraz nie było prane, w środku czuć jeszcze zapach nowości. Jest on bardzo specyficzny dla Audi i trudno go pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi