Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generlanie tak .. .. kupilem autko w 2009 ze stanem licnzika 165 tys .. .. z czasem znajomy ktory pracuje we wroclawiu w BmW .. zadzwonil po sasiedzku do audi i sprawidzl .. .. maj 2008 .. mam wydruk nawet po co tam byli .. wyciagali pin z radia .. zapisany przebieg 230 tys .. .. czyj +/- jakies 100 tys w plecki .. .. autko obecnie ma jakies 203 tys .. .. a chodzi jak zegareczek ..

Opublikowano

ja "zdobyłem" takie dojście że mam całą historię serwisową na kompie w postaci PDF :naughty:

Opublikowano

noi git .. .. moge sie usmiechnac .. ?? .. :)

:hi:

Opublikowano

Kogoś rozbawił mój wpis, wiec odpowiedziałem. Co do przebiegów, to pracuję z austriakiem, który do pracy ma 1 km i dojezdża audi a6 disel. Już tak od trzech lat. W Wiedniu widuję sporo rasowych terenówek, a aswalt równiutki jak stół. Panuje tu opinia, że niemcy mają takie zboczenie, że jeżdżą jak idioci i ścigają się kto zrobi więcej kilometrów :polew: Cóż, ja tego nie zauważyłem, a bywam tam często. Teraz ide spać. Pozdro

1km i dieslem do pracy... ale ci*ul

albo może Ci się coś pomyliło...

Ja cieszę się , że mój AJM dziennie robi 110 km autostradą, zawsze dogrzany silnik itd... :)

Opublikowano

1km i dieslem do pracy... ale ci*ul

albo może Ci się coś pomyliło...

Ja cieszę się , że mój AJM dziennie robi 110 km autostradą, zawsze dogrzany silnik itd... :)

wreszcie swój chłop :good:

Opublikowano

noi git .. .. moge sie usmiechnac .. ?? .. :)

:hi:

tutaj pewnie sam usmiech nie wystarczy :gwizdanie:

Opublikowano
:evil: a co jeszcze ....
Opublikowano
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Opublikowano

Ja pierdut 110 km. Dzisiaj zrobie 800 km do pracy i mam sikać po nogach, bo silniczek będzie pięknie rozgrzany :wink4: Panowie, oczym ten temat. O niczym, bo wszyscy mają krecone liczniki. A według co niektórych, to chyba już w fabryce cofaja, ba tak jest git.

Opublikowano

sobie wypraszam, ja nie mam kręconego, mam 105000

Opublikowano

W B4 '95 1,9TDI 90KM wybiło 220 tyś i zakupiłem B6 z 2002r 1,9TDI 130KM ze stanem licznika 142tyś.

Opublikowano

Moja 1.9 TDI 1Z 90KM 1996 rok

Przy zakupie w marcu miala 283 000

obecnie 297 000 i nadal rosnie :naughty: :naughty:

Przebieg raczej orginalny . . .

Opublikowano

Pytanko a co moge sprawdzic po numerze vin????

"...VIN (Vehicle Identification Number) potocznie NUMER NADWOZIA jest złożonym zestawem znaków, który zostaje nadany pojazdowi przez producenta w celu jego identyfikacji. Istnieje norma ISO 3779 - 1983, która określa treść i budowę numeru identyfikacyjnego pojazdu, dzięki czemu może zostać stworzony jednolity dla całego świata system numerów identyfikacyjnych pojazdów samochodowych..."

1c0aceab94e70a5a.jpg

Opublikowano

A czy po tym vinie mozna sprawdzic jakos historie samochodu??

Opublikowano

tak w ASO , zazwyczaj pobierają opłatę, no chyba że masz jakiegoś znajomka...

Opublikowano

Jakoś w ASO można sprawdzić. Przejedź się, weź DR oraz DO i próbuj.

Opublikowano

np w ASO w Szczecinie wysyłasz im VIN e-mailem , a oni sprawdzają czy mają samochód w bazie , jesli jest to ustalają koszty otrzymania wydruku. ( tłumaczą się tym że przy takim sprawdzaniu wykonują pewną pracę za którą muszą zarobić)

Opublikowano

Bym musiał podjechac do dilera audi :) tylko ze jestem a angii i gablota jest angielska:) mam nadzieje ze oni mi to sprawdza,lepiej by bylo w polsce mi to zalatwic ale

Opublikowano

wejdź na stronę ASO Szczecin napisz e-maila z zapytaniem o historię auta i po robocie