Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale najważniejsze dbać o podstawowe sprawy i starać się zapobiegać za w czasu bo im później tym koszty mogą być większe, niestety człowiek uczy się na błędach..

Opublikowano

kolega na początku 2010 roku kupił AFNa z 1999r sprowadzonego a na liczniku cos ok 190tys :mysli:

po sprawdzeniu historii okazało sie że przez 7 lat nalatał 280tys wiec srednio 40tys/rok

wiec teraz ma ok 450-500tys km, auto jeździ jak na diesla przystało :good:

Opublikowano

Jak wy się sugerujecie książkami to życzę powodzenia :gwizdanie: Jak nie sprawdzone po win w aso to bardzo możliwe że macie podrobione pieczątki. Znam handlarzy i wiem że pieczątka oryginalna niczym się nie różniąca to mają tego reklamówkę. Używa się tego w niektórych autach.. Nie do poznania :wink4: A takie auta w Niemczech czy nie daj boże w Holandii jak a4 b5 mają przebiegi rzędu 300k i w górę. Oni już za granicą cofają a my jeszcze raz tak to wygląda. Był też passat z Niemiec który miał na blacie 400k a był 3 letni. Aha nikt nie kupuje tam prawie diesla żeby pojechać nim do Kościoła :kox:

Opublikowano

Ja swoim jeżdżę czwarty rok. Jak go kupiłem miał 160 tys. (po sprawdzeniu w ASO - 220 tys). Teraz naprawdę ma 300 tys. i śmigam cały czas.

Opublikowano

Moja firmówka Passat 99r z AFN , 265 k km(ori , od nowości w firmie) , od 2001 wirus na 138 kucy , do dziś wymieniona 2 razy przepływka , w zeszłym roku po raz pierwszy świece a poza tym wszystko ok... z tym , że po woli zaczyna gubić płyny ustrojowe :slina:

Opublikowano

Moja a4-czka ma 214tyś jak na 98r to i tak nie wiele od nowości w rodzinie :gwizdanie:

Opublikowano

1.9 TDi + chip- 315tys 98r.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja A4 AJM z lipca 2000 roku w chwili zakupu (wrzesien 2008) miała 328 tkm ori przebiegu (firmówka w groningen, najpierw leasing później odkupili i dalej śmigali ale cały czas w jednej firmie). Miała małą przygodę boczną na skrzyżowaniu po 3 latach, naprawiona w aso, serwisowana do końca, vin zgodny z książkami (były 2), kilka napraw po drodze było, poza rozrządem i innymi rutynowymi m.in. alternator, 2x uszczelka dzwi tylnych lewych (helmuty musiały coś spieprzyć), egr, szyba przednia wymieniona w 2001 roku (od uderzenia kamienia, szyba z autoglass).

Autko sprowadziłem sam z Holandii ale nie przez Utrecht :kox: tylko wykorzystując znajomych no i czekałem prawie 3 miechy (całe wakacje)

Generalnie dostalem cala teczke faktur, pokwitowań, zgłoszeń napraw, z różnych dat, różnie wypełniane (inne pismo, inne bloczki firmowe aso, faktury na innych wzorach, z innymi stawkami (w Holandii też są zmiany VAT i czegoś tam jeszcze))

Jedyny mankament przy zakupie to był tylko jeden działający kluczyk (+ serwisowy i złom drugiego pilota) ale przy tym przebiegu to raczej normalne.

Auto w środku bardzo dobrze utrzymane, nie widać przebiegu, ale nie powiem że jak nówka (tzn. tylna kanapa jest jak nówka bo widocznie nieużywana). Boczki drzwi niewytarte, kierownica w dobrym stanie, mieszek skrzyni też, fotel kierowcy jeszcze nieżle trzyma, niewygnieciony, lakier w super stanie (był garażowany przez cały czas), do jazdy używany w firmie doradczej (jakieś sprawy finansowe) więć nie przez buraka, widać że dbali o autko i nie żałowali na naprawy.

Samochód po 60 tkm w Polsce nie sprawił nigdy problemu, wymieniłem rozrzad (po zakupie), zawieszenie, tarcze i klocki- tarcze były od nowości i jeszcze by pojechały ale przy wymianie zawiasu zrobiłem przy okazji, teraz się zabrałem za mały remont silnika, tzn. turbo, znowu egr, przepływka, przewody, czujniki (N75, G61/62), no i sprzęgło będzie do wymiany w najbliższym czasie gdyż ponieważ :) zamierzam nieco zwiększyć możliwości

autka :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moj miał w tamtym roku przy kupnie 155 tys. Niby srodek mniej zuzyty co do poprzedniego. Pieczatki tez niby kazda inaczej wbita z pismem. Po przegladzie w belgi mial 153tyś. Nie wiem czy mam papiery podrobione- sprzedawala mi to kobieta co to sprowadziła-może handlarka?nie wiem.. ale bardzo ladna moze mnie zauroczyła i kupiłem :polew:.. smiga mi dobrze- odpukac. Prawie w orginale miał malowane jedne drzwi i blotnik tam w belgi- reszta sprawdzana czujnikiem lakieru. Hmm tylko ten przebieg- az mnie kusi sobie podjechac gdzies i sprawdzic kiedys :polew:

Opublikowano

AWX kupiony przy 199

przy 205 Program

obecnie 231 i bangla jak nalezy

Opublikowano

moj AWX w momencie zakupu mial 170kkm na liczniku, wg vin`u 223kkm, teraz ma 185kkm i narazie smiga :cool1:

Opublikowano

jak kupowalem 2,5 roku temu mial 200 tys km i mysle ze cofniete nieco bo od handlarza ale stan byl bdb dlatego kupilem. Teraz am 320 tys km, regenerowalem turbine i wymienilem uszczelke pod glowa poza tym zwykla eksploatacja i olej castrol edge leje co 15 tys km:)

Opublikowano

Pewnie mi trochę pojedziecie, ale cóż trudno napiszę swoje.

B6 AVF Quattro 2003 jedna właścicielka u niemców. Auto kupione dla mnie z ogłoszenia prywatnego przez przyjaciela od wieków sprowadzającego auta.Jak sam przyznał od dwóch lat nie widział takiej sztuki. Przebieg 85 tkm :shocked: jest książka - tylko trzy wpisy 25 tkm, 48 tkm i 59 tkm, gwarancja z hologramami na letnie opony założone przy ostatnim przeglądzie - teraz wyglądają jak nówki. Wnętrze jak nowe, zawias jak z fabryki. Mam do czynienia często z różnymi autami testowymi w wieku 0-2 lat i większość z nich jest w gorszym stanie niż moja B6.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Takie perełki to tylko z prywatnego ogłoszenia, od żadnych handlarzy czy komisów.

Wiem bo mojego paździerza też kupiłem z rąk prywatnych :)

Nawet wiem ile km nim dziennie jeździł, którą autostradą :naughty:

Opublikowano

Moj A6 1.9 81kw AFN 1998r,na liczniku 250tkm w co nie wierze.

Opublikowano

moja A4 1.9 AFN 99rok, 187 tys, kupiona osobiście od Niemca z domu (1 właściciel od nowości ) + sprawdzany przebieg w ASO, czasem coś się trafi z małym przebiegiem ale też trzeba zapłacić sporo więcej niż ceny u nas na allegro :hi:

Opublikowano

a u mnie duzo chociaz audi po jednej wlascicielce wygladalo na 200tysi mniej niz ma ;p

Opublikowano

W moim zeciorze z 95r. jest na blacie, uwaga 216tys :decayed:. Sprawdzałem czy są jakieś dane w serwisie ale nie ma nic. Fotel od strony kierowcy i cała reszta bez najmniejszych przetarć, nakładki na pedały praktycznie w ogóle nie starte, drzwi nie oklapnięte, delikatnie się zamykają, 3 wahacze dolne oryginalne. Zero jakichkolwiek problemów. Kurde może zacznę wierzyć w cuda :decayed:

Opublikowano

moja ma teraz 186 tys 2003 rok ale wszystkie znaki na niebie mówią że tyle tez ma :)