Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A5/S5 Sportback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem na własne oczy :good:

Przecież tego modelu nie ma jeszcze w sprzedaży, więc jak mogłeś go widzieć na żywo?

Stary no co Ty ??

Auto nie musi być dostępne w sprzedaży, żeby je zobaczyć na ulicach. Po Niemcach już śmigają, a Wrocław to "prawie" Niemcy - bez obrazy :)

Opublikowano

:slina:

jest na co zbierać

Opublikowano

trzecie zdjęcie jakieś dziwne... :mysli: śmieszny spoiler i lampa prawa jakoś niżej się "zaczyna" :tongue4:

felgi :kox:

Opublikowano

trzecie zdjęcie jakieś dziwne... :mysli: śmieszny spoiler i lampa prawa jakoś niżej się "zaczyna" :tongue4:

felgi :kox:

Wogóle ten tył jakiś taki przekombinowany, zalatuje nowszymi BMW :mysli:

Opublikowano

Ja oglądałem w Auto Premiun, nie był jeszcze nawet zarejestrowany, napaliłem się, chciałem brać w leasing, było 2.0 TFSI za 200 000 i 2.0 TDI 170 KM za 230 000 i powiedziałem tylko, że piękne ale nie na kieszeń mojej firmy :( innymi słowami jedno z najładniejszych Audi

Opublikowano

Ja oglądałem w Auto Premiun, nie był jeszcze nawet zarejestrowany, napaliłem się, chciałem brać w leasing, było 2.0 TFSI za 200 000 i 2.0 TDI 170 KM za 230 000 i powiedziałem tylko, że piękne ale nie na kieszeń mojej firmy :( innymi słowami jedno z najładniejszych Audi

A tak się się "obnosiłeś" z jej zakupem :)

Racja drogie te zabawki ale i piękne :) S5 Sportback prezentuje się również mega Bosko ")

Opublikowano

Basior to obnoszenie to było pół żartem pół serio - ale jak zobaczyłem cenę to się cieszę, że marzenia są free of charge :)

Opublikowano

Basior to obnoszenie to było pół żartem pół serio - ale jak zobaczyłem cenę to się cieszę, że marzenia są free of charge :)

He he. Spox kumam :)

Mam nadzieje i szczerze życzę spełnienia marzeń, a szczególnie tak ciekawych jak Audi A5 Sportback.

Opublikowano

Ba$ior gdyby nie krach w UK to w marcu na 99,9% jeździłbym Sport backiem a teraz niestety firma liczy każdego pensa, nawet po kradzieży B7ki zastanawiają się czy używka innej marki czy nówka :audi:

Opublikowano

Ba$ior gdyby nie krach w UK to w marcu na 99,9% jeździłbym Sport backiem a teraz niestety firma liczy każdego pensa, nawet po kradzieży B7ki zastanawiają się czy używka innej marki czy nówka :audi:

Rozumiem.

Przykro mi :(

Opublikowano

widac zderzak podobny do nowego A6 Sline , czyli w poliftowym a4 B8 tez pewnie pojda w tym kierunku.Ale poszlina latwizne bo widac ze nawet profil blotnika jest taki jak w starych lampach wiec zemienili lampy gril maske i zderzak.

Opublikowano

vario specjalnie dla Ciebie :wink4: na żywca robi mega wrażenie, a o dźwięku wydechu to już nie będę nawet pisał :jerk:

S5_Sportback.jpg

Opublikowano

masz wiecej fotek ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...