Bart-S Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Dziś zauważyłem a w zasadzie upewniłem się w tym że coś mi leci spod auta... Ostatni raz po dłuższej trasie (400km), podczas wjeżdżania do garażu zauważyłem plamy ale zbagatelizowałem sprawę myśląc że to punciak teścia... Allleee nieeeee..... Dziś podczas parkowania znów zauważyłem plamę... Lokalizacja: Teraz pytanie, co to?
Sztomel Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 plama z pewnością nie wskazuje na olej tylko na wodę lub płyn chłodzący ale skąd to już nie na moje nerwy, bardziej mile widziane byłyby fotki przewodów chłodzących niż te skąpe...
Musashi Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 byc moze uszkodzil sie wezyk odprowadzajacy wode z parownika klimatyzacji... sprawdz kosystencje kolor ( chusteczka chgieniczna - biala)
Daimos Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 może to po prostu skropliny z klimatyzacji
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 może to po prostu skropliny z klimatyzacji nie widze innej przyczyny :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Klimatyzacja może to po prostu skropliny z klimatyzacji na 1000%%%%
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 Uff udało się odblokować (dzięki Łukasz ) - ktoś zamknął mi wątek a mam jeszcze kilka pytań... Przede wszystkim czy tak ma być? Znajomy mechanior pokazywał mi jakąś gumową rurkę pod osłoną rermoizolacyjną w pobliżu wahacza (to właśnie tam leci woda, oprócz tego troszkę leci także z okolic/albo osuszacza). Niby cały ten "wyciek" jest spowodowany różnicą temperatur (pracujący silnik/zimne przewody klimy). Chciałem Was jeszcze podpytać - czy coś takiego się "reperuje" czy jest to norma...? Generalnie tak drążę bo kałuża pod autem nie była tak mała jak na fotce - wody było znacznie więcej...
grabson765 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 tak ma byc jak jezdzisz w upalne dni na klimie
konrad_A4 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 zawsze lepiej, że woda leci na zewnątrz niż do środka
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 No i o to chodziło. Dzięki - zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi