tomato Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Mam taki sam klimatronik jak kolega Szymek666 (zdjęcie na początku tematu ) i mam pytanie czy jest jakaś opcja wpisywania kodów jak w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/kody_klimatronika-t70.0.html ?
jacks Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 chce coś potwierdzić: jeśli mam włączony przycisk auto i econ to klima nie działa, jeśli mam włączony sam econ też nie działa, a działa tylko w tedy kiedy włączony jest sam przycisk AUTO Czy tak Panowie?
Daimos Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 chce coś potwierdzić: jeśli mam włączony przycisk auto i econ to klima nie działa, jeśli mam włączony sam econ też nie działa, a działa tylko w tedy kiedy włączony jest sam przycisk AUTO Czy tak Panowie? Nie tak, klima działa w zależności od włączenie jej przyciskiem econ, tryb auto/manual nie ma tutaj znaczenia.
AudioBas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witajcie ;-) Od Paru dni mam Audi mam kilka pytań co do poszczególnych przycisków: Rozumiem że: Przycisk auto służy do tego, że klimatyzacja sama sobie reguluje siłę nawiewu zgodnie z podaną temperaturą Przycisk 4 i 5 służy do regulacji temperatury Przycisk 6 i 7 ręczne ustawianie siły nawiewu Przycisk 11 - klima ma zasysać powietrze tylko to z auta A reszta przycisków??? Proszę o wyrozumiałość ;-)
Sakul Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Przyciski 8, 9 i 10 to odpowiednio nadmuch na szybe, kratki i nogi. Jak zapali się symbol to ta funkcja jest aktywna. Zeby było śmieszniej to możesz je mieć wszystkie włączone. Dziwie się że sam na to nie wpadłeś. :shocked:, przecież można się domyślić.
AudioBas Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 heh faktycznie to jest kratka ;-) A ja myślałem, że to jest przycisk IHI A przycisk 3?
Sakul Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Śnieżynka włącza i wyłącza klime. Jak na wyświetlaczu świeci się śnieżynka to lodówka chodzi. Klawisz numer 1 to włącznik szybkiego odparowywania szyb, inaczej jak masz zaparowane szyby to włączasz go, a wtedy nawiew idzie na maks, włącza się klima i patrzysz jak para po chwili z nika z szyby. Notabene świetny wynalazek. Proste jak konstrukcja cepa, nawet mój ojciec który nie idzie z duchem czasów pojął ten wynalazek bardzo szybko.
AudioBas Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Pisałem, że proszę o wyrozumiałość ;-) Ok dzięki wielkie ;-)
sobolk Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam. Mam audi A4 B6 i takie pytanie: Jaka jest różnica między trybem AUTO+Econo, a samym Econo, jeśli ustawimy na "grzanie"? Wtedy sprężarka jest napędzana, chociaż nie daje zimna? Czy sprężarka jest wyłączana? I druga sprawa: Czy mi się wydaje, czy jak w samochodzie jest gorąco (powiedzmy 28*C), a ustawię temperaturę na 20*C i włączę samo Econo (bez AUTO), to wieje troszkę ciepłym powietrzem?
dymelek Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Witam, Mam pytanie odnośnie panela ze zdjęcia @AudioBas Czy istnieje na nim możliwość wyświetlania temperatury zewnętrznej?
dymelek Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Tak, na kanale 55. A możesz sprecyzować
Ossek Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Wszystko znajdziesz w tym temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70.0
swimmer Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Witam kolegów! Mam pytanko, po wciśnięciu obiegu zamkniętego jednocześnie załącza się klima pojawia się symbol śnieżynki. Czy tak ma być czy jest coś nie tak.? Błędów na VAGu brak. To samo się dzieje jak wciskam "eco" i odmrażanie przedniej szyby za każdym razem w tych trzech przypadkach załącza się klima.
lukasz_bronek Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 kiedy włączymy econ to klima powinna się wyłączyć jeśli mi dobrze wiadomo. a w dwóch pozostałych przypakach klima powinna się załączać, wtedy przednia szyba lepiej się odparowuje
Rekomendowane odpowiedzi