NUTI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak w temacie szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi, mój problem jest nastepujący, Navigacja DX oraz dźwięk w przednich głośnikach ale w tylnych drzwiach są głośniki jednak nie grają bo nie ma subwoofera z wzmacniaczem. I tu pytanie czy idzie uruchomić tylne głośniki w drzwiach bez wzmacniacza ?
kod_m Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ja po podłączeniu niefabrycznego radyjka też miałem ten sam problem - brak dźwięku z tyłu. Pobawiłem się faderem w radyjku i po skierowaniu większej mocy na tył głośniki zaczynają grać może to pomoże.
NUTI Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 ja po podłączeniu niefabrycznego radyjka też miałem ten sam problem - brak dźwięku z tyłu. Pobawiłem się faderem w radyjku i po skierowaniu większej mocy na tył głośniki zaczynają grać może to pomoże. Nie pomogło i nie pomoże. Tutaj jest kwestia pominięcia wzmacniacza, tylko jak ?
kubapisz Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Moim zdaniem wystarczy pociągnąć nowe kable od radia bezpośrednio pod głośnik, omijając w ten sposób wzmacniacz
kadaf Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Tylko z tego co mi się wydaje radio ma wyjście tylko na przód. jeżeli ma na 4 kanały to tak jak kolega wyżej napisał, pociągnąć nowe kabelki
karol889 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 to tam wogóle wzmacniacza z subem nie było?
NUTI Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 to tam wogóle wzmacniacza z subem nie było? No właśnie nie Ale zrobiłem mały myk, na brązowej kostce zrobilem mostek tylnych z przednimi i tylne zagrały ale to nie jest wyjście
kadaf Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 ja CI mogę suba ze wzmacniaczem sprzedać, myślę że do ceny się dogadamy
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 ja CI mogę suba ze wzmacniaczem sprzedać, myślę że do ceny się dogadamy Pisz na priva co i jak
Rekomendowane odpowiedzi