mcm Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 piękny dzieciaczek, gratulacje koleżance :>
patronUS Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udał się Mamie Ossesek Gratulacje dla Rodziców a Maleństwu życzenia wszelkiej pomyślności
wit.s Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 No, ostatnio ja zawsze sie spóźniam Gratulejszyn. na początek proponuję mu zapodać: - pampersy z logo Klubu i - dać wydrukowany regulamin do wymamlania, jak już mleko wypije - niech się wdraża chłopak
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 gratulacje :notworthy: niech rośnie zdrów
Suli Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Gratki, gratki Osa :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: Rozumiem, że jego pierwszy zlot to najbliższy zimowy w Bukowinie :wink4: :kox:
Cristoforo Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 jak bedzie miał zamiłowanie do audi to rośnie nam nowy tuner maksymilian moje gratki niech się chowa zdrów i pełen werwy
rafalekx Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Gratulacje Osa :oklaski: Ale najmłodszy nie jest 17 lipca urodziła się nowa klubowiczka hmmm może trzeba ich jakoś skojarzyć ze sobą w przyszłości P.S. to nie moje
angela Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja juz gratulowalam ...... zaraz po narodzinach Ale nie zaszkodzi jeszcze raz.....Sliczny jest ...Gratulacje :oklaski: :oklaski: :oklaski: Jeszcze kilka dni a bedzie mial nowego kolege klubowicza
slaweq Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Gratulacje :good: Jeszcze kilka dni a bedzie mial nowego kolege klubowicza Raczej Vipa
Rekomendowane odpowiedzi