euhenio99 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam. We wnetrzu swojego a4 znalazłem 3 rzeczy które zupełnie nie wiem do czego służa... :redface: Wszystkie znajduja sie z przodu przy szybie. Tak to wyglada: Co to jest i do czego służy Z góry dziekuje za pomoc :smile:
schiller Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 to po lewej stronie to moze mick od zestawu glosnomowiacego .... najlepiej to spytaj sie poprzedniego wlasciciela.
MARTiiii Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ale dziwo :eek: - taki alarm? To po lewej rzeczywiscie jak mikrofon wglada.
dark79 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 to po prawej wyglada jak antena od zestawu glosnomowiecego, mialem u siebie cos podobnego ale w gornym rogu
stefek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Pierwsze i drugie zdjęcie to napewno od zestawu głośnomówiącego ale ta trzecia fotka-nie jestem pewien.
Smoczyca Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Co do fotki nr 1 to miałam przy sufitowym światełku coś takiego w Passacie i był to mikrofon od zestawu Nokii. Co do reszty, nie mam pojęcia
wit.s Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1. Mikrofon od zestawu głośnomówiącego. 2. To powinna być antena od zestawu głośnomówiącego. A to na szybie to co? Nie powinno być połączone z ta leżącą częścia. 3. Wygląda jak końcówka anteny od GPS. Masz nawigację? Zresztą to bez znaczenia-mogłą być podłączana do zewnętrznego urządzenia. Co tam na tym za symbol jest? A własciwie - dlaczego nie zapytasz gościa, który Ci to sprzedał? :biggrin:
euhenio99 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Auto sprowadził znajomy z niemiec i tez nie wie do czego to służy... Kontaktu z poprzednim właścicielem niestety nie mam.
Slawo80 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1. Mikrofon od zestawu głośnomówiącego.2. To powinna być antena od zestawu głośnomówiącego. A to na szybie to co? Nie powinno być połączone z ta leżącą częścia. 3. Wygląda jak końcówka anteny od GPS. Masz nawigację? Zresztą to bez znaczenia-mogłą być podłączana do zewnętrznego urządzenia. Co tam na tym za symbol jest? A własciwie - dlaczego nie zapytasz gościa, który Ci to sprzedał? :biggrin: Przychylam się do tej samej opinii Czasem można spotkać podobne odbiorniki GPS do notebooków na USB Najlepiej zobaczyć czy są jakieś symbole i "wygooglać" co to
Gość spedyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Najlepiej zobaczyć czy są jakieś symbole i "wygooglać" co to Najlepsze rozwiązanie google
Rekomendowane odpowiedzi