Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Problem z Bluetooth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Problem polega na tym ze jak wsiadam do auta to laczy mnie z BT i za chwile rozlacza i znow zalacza i tak przez caly czas

wszystko bylo ok moze ktos ma jakes porady jak usunac usterke,

telefon ktory uzywam to sonyericsson K800i

Dzieki

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyprobuj z innym telefonem, by wykluczyc wine telefonu. Z reguly SE bardzo dodrze wspolpracuja z Audi BT, jezeli masz drugi telefon (zona, dziewczyna) to przetestuj jak fukcjonuje z BT.

Opublikowano
  • Autor

Witam

Faktycznie uzylem innego telefonu nokia n95 i wydaje sie byc ok

Dzieki serdeczne

tylko jaka moze byc przyczyna?? :mysli:

Opublikowano

Witam

Faktycznie uzylem innego telefonu nokia n95 i wydaje sie byc ok

Dzieki serdeczne

tylko jaka moze byc przyczyna?? :mysli:

Widocznie jakies problemy natury kompatybilnosci :mysli:

Zrob flasha tego SE, wgraj jakis nowszy (jezeli jest) Firmware moze pomoze.

Opublikowano

miałem rpzez chwile taki problem ze swoim SE,

problem sam przyszedl i sam minał,

możliwe ze jakies akutalizacje softu były w miedzy czasie w telefonie...

sprawdz aktualizacje , wykasuj telefon z RNSa i rnsa z telefonu sparuj ponownie...

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

mam ten sam probblem z nokia e51 tylko juz teraz wogole sie nie laczy , poprobuje tak jak piszecie i zobacze czy cos sie da z tym zrobic jesli macie jeszcze jakies sugestie to chetnie posłucham

Opublikowano

A próbowaliście resetować telefon?? U mnie zawsze działa - zlikwidować połączenie BT, zrestartować telefon, wyszukać ponownie AUDI UHV, połączyć się :good: Niezawodny sposób

Opublikowano

A próbowaliście resetować telefon?? U mnie zawsze działa - zlikwidować połączenie BT, zrestartować telefon, wyszukać ponownie AUDI UHV, połączyć się :good: Niezawodny sposób

a jaki masz telefon bo u mnie nie dziala

Opublikowano

Zgadza się. Wyłączyć połączenie BT w telefonie i ponownie połączyć. :good: U mnie też tak kilka razy się działo - NOKIA E66.
Opublikowano

Zgadza się. Wyłączyć połączenie BT w telefonie i ponownie połączyć. :good: U mnie też tak kilka razy się działo - NOKIA E66.

Miałem tak z E51 i dawało radę. Reset i będzie ok. Żona miała SE i raz zdażyło się że BT całkowice sie zawiesiło i dzialao cały czas mimo wylączonego zapłonu. Reser RNS nic niedał i potraktowałem go ostro rozłączając aku :kwasny: Teraz z nokią 6600 slide i z moim E52 jak narazie nie ma problemu

Opublikowano

po skasowaniu telefonu i rns-a sygnał jest i sie wyszukuje w telefonie i rns, po wprowadzeniu pinu zaczyna sie łączyć i wyskakuje ze nie mozna ustanowic polaczenia.[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:08_________________________________________________

Miałem tak z E51 i dawało radę. Reset i będzie ok. Żona miała SE i raz zdażyło się że BT całkowice sie zawiesiło i dzialao cały czas mimo wylączonego zapłonu. Reser RNS nic niedał i potraktowałem go ostro rozłączając aku kwasny Teraz z nokią 6600 slide i z moim E52 jak narazie nie ma problemu

a sczytuje ci ksiazke telefoniczna do rns-a z e 52 ? bo z mojej e51 niestety nie

Opublikowano

po skasowaniu telefonu i rns-a sygnał jest i sie wyszukuje w telefonie i rns, po wprowadzeniu pinu zaczyna sie łączyć i wyskakuje ze nie mozna ustanowic polaczenia.[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:08_________________________________________________

Miałem tak z E51 i dawało radę. Reset i będzie ok. Żona miała SE i raz zdażyło się że BT całkowice sie zawiesiło i dzialao cały czas mimo wylączonego zapłonu. Reser RNS nic niedał i potraktowałem go ostro rozłączając aku kwasny Teraz z nokią 6600 slide i z moim E52 jak narazie nie ma problemu

a sczytuje ci ksiazke telefoniczna do rns-a z e 52 ? bo z mojej e51 niestety nie

Nie szczytuje niestety :(

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Nokie seria E i N i inne na symbianie to tak się dzieje w zależności od wersji symbiana(tak że od oprogramowania) w telefonie i wersji bluetooth-a w naszych autach. Może masz jakiś czas uśpienia bluta ustawiony??

Opublikowano

ok juz działa, załapał za ktoryms razem jak go zrestartowałem i teraz juz wrociło wszystko do normy. oczywiscie ksiazki nie ma jak nie bylo a do tego poziom głosnosci jest zawsze 100% bo wali po uszach strasznie przy rozłaczaniu szczegolnie :wallbash: . czas wrocic do SE bo nokie nie daja rady przez ten symbian.

Opublikowano

z SE mi co chwile coś nie grało z nokią ogólnie ok prócz E51 a teraz z Motorollą śmiga super tylko ta bateria :kwasny: