Bartek_88 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Cześć mam pytanie do was czy spotkaliście się z skrzypiącym oparciem fotele u kierowcy jak i pasażera. jak siadam na fotelu i opieram się to normalnie trzeszczy oparcie jak stara kanapa. co zrobić aby te dźwięki ustały. co trzeba wymienić i czy wogóle da się czy trzeba cały fotel.
ernius Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Moj tez skrzypi od pewnego czasu. Chyba zdejme oparcie i jakis silikonowym smarem przesmaruje bo troche mnie to wkurza. Jak zdjąć plastik z tylu siedzenia?? Mialem go zdemontowanego ale wtedy mialem uszkodzone mocowania ale zastosowalem zestaw naprawczy.
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t34042.0.html;highlight=skrzypiący+fotel
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja znam 3 przyczyny piskow fotela: 1) mechanizm regulacji oparcia [trzeba psiknac WD40 lub czyms innym i troche pobawic sie oparciem] 2) zamek od pasów ociera sie o tunel/fotel - poprostu wydaje rozne odglosy 3) szyny po ktorych porusza sie fotel
Rekomendowane odpowiedzi