ch4zzy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Racja trójkąt, zapomniałem Kamizelki dużo ludzi wozi np na przednim siedzeniu, trzymają na tylnych półkach, nie wiadomo po co, bo nie są na obowiązkowym wyposażeniu samochodu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Racja trójkąt, zapomniałem Kamizelki dużo ludzi wozi np na przednim siedzeniu, trzymają na tylnych półkach, nie wiadomo po co, bo nie są na obowiązkowym wyposażeniu samochodu :> Może po prostu dla bezpieczeństwa :gwizdanie:Ja tam woże 2 szt. w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4zzy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgodzę się, że dla bezpieczeństwa Tylko jakiś czas temu, jak te kamizelki zaczęły wchodzić do powszechnego użycia, to ludzie wozili je na siedzeniach, i w innych miejscach, żeby tylko je wyeksponować, myśląc że takie są przepisy i tak trzeba Co do bezpieczeństwa, rzeczywiście warto taką posiadać w autku Kończmy OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ...a ja tak z innej beczki...oprucz gasnicy i apteczki,co jeszcze jest obowiazkowe w aucie? Apteczka nie jest wyposażeniem obowiązkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 po tym co przeczytalem toja swoja wymianie bo mojej wazna uplynela 2004roku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ...a ja tak z innej beczki...oprucz gasnicy i apteczki,co jeszcze jest obowiazkowe w aucie? Apteczka nie jest wyposażeniem obowiązkowym ...czyli tylko gasnica,bo trojkat jest w wyposazeniu-dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 i dlatego nie ma gaśnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie ma co się sądzić bo podstaw nie ma. Kupa jest, bo gaśnica kilka mieśiecy wcześniej powinna iść do sprawdzenia. Tak to bym już ich ścigał. Moja najwidoczniej miała ustawiony zapalnik czasowy PS. sprawdźcie ważność swoich Dobry pomysł!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 najlepsze jest to, ze jak nie masz gasnicy - mandat. jak masz - nawet przeterminowana - bez mandatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Wyjeżdżający na Białoruś polscy kierowcy muszą mieć w aucie zestaw ratunkowy oraz prezerwatywy. Więc jakby się ktoś tam autkiem wybierał to proponuję się "zabezpieczyć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 hehe Łukaszenka ma wyż demograficzny \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 no nie mila niespodzianka, moj tata co prawda tylko w fiacie uno ale mial maly pozar w przelacznikach, jakies spiecie a to obrazki po opanowaniu sytuacji (caly dzien pracy kompresorem, odkurzaczem, sciereczkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Fura wygląda tak, jak by była służbówką jakiegoś murarza A kolega to chyba gładź kładł na podsufitce w tym fiacie ;P A tak szczerze, to współczuję Panowie, pewnie jeb**** sie z tym jak matka z łobuzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No zazdrościć to nie ma czego! Pracy przy sprzątaniu tego syfu po wybuchu sporo! I oby wszystko dało się doczyścić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi