Koszczi Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Witajcie niedawno kupiłem A4 B5 95r 1.8 granatowy metalik i jestem bardzo zadowolony - 2x poduszki powietrzne - wspomaganie kierownicy - ABS - elektryczne szyby - elektryczne i podgrzewane lusterka - klimatronik - 3-ramienna skórzana kierownica S4 - immobilizer - radio jak i naglosnienie BOSE + zmieniarka 6 CD - wycieraczki ori. valeo silencio - tylna klapa bez znaczków - fotele kubełkowe - pełny komputer - felgi 16" - spojler - białe kierunki boczne - podwójna końcówka wydechu - hid 6000k Dalsze plany: -przyciemnienie wszystkich szyb -wsadzenie felg minimum 18 cali
Ans Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Ładniusia silnik fajny ale co jest na tych fotelach ?
akjam Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 No ładnie się prezentuje. Jak wrzucisz te fele to będzie jeszcze lepiej. P.S. też nurtuje mnie to co to za fotele? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Fajny kolorek ale te pokrowce na miare to mi średnio podobaja sie, moze na żywo zmienił bym zdanie :gwizdanie:
Armi Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 O tak, pokrowce zdecydowanie out. Już jest ładnie, większa felga tak jak planujesz i będzie Podobają mi się lampy tylne, pewnie dlatego, że sam mam takie w aucie
.Szczepan. Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 - radio jak i naglosnienie BOSH + zmieniarka 6 CD Chyba miałeś ma myśli BOSE Mógłbyś trochę lepsze fotki porobić bo na tych to za wiele nie widać. Co do siedzeń to chyba jakaś alla skóra???
Koszczi Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 Dzieki Szczepank juz poprawiam te pokrowce na zywo o wiele lepiej sie prezentuja
.Szczepan. Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Fotki znacznie lepsze, jeszcze żeby na link nie było trzeba klikać to już był by bajer Tłumik to mi się podoba
Ans Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Te lampeczki widzialem na żywo i bardzo fajnie się prezentują jedyne ringi jakie mi podchodzą bo fajnie się komponują ze znaczkiem audi
.Szczepan. Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 No widze że kolega fotki poprawił. Znacznie lepiej się ogląda galerie
Rekomendowane odpowiedzi