poziek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 W końcu El-Tec wprowadził do sprzedaży to na co czekaliście: http://moto.allegro.pl/item693318000_katalizatorosygnalo_oszukiwacz_el_tec.html Gdy wycinacie katalizator w 1.8T i wstawiacie rurę 2,5" to sugeruję sobie zakupić taką tulejkę. Dzięki niej nie będzie wyskakiwał check engine na zegarach
fayera Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 :good:Super sprawa,za niewielkie pieniądze.
OLO_GDA Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 niewielkie?? to ja moge zrobić identyczny każdemu za połowe tej ceny... tylko rozmiary gwintów potrzebuje przy zamówieniu .
poziek Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 niewielkie?? to ja moge zrobić identyczny każdemu za połowe tej ceny... tylko rozmiary gwintów potrzebuje przy zamówieniu . standardowe na sonde lambda
OLO_GDA Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 niewielkie?? to ja moge zrobić identyczny każdemu za połowe tej ceny... tylko rozmiary gwintów potrzebuje przy zamówieniu . standardowe na sonde lambda czyli zamawiasz? :gwizdanie: :gwizdanie: myśle ze moge nawet zrobic dwie opcje - nierdzewka polerowana lub matowa ;] az sobie sprawdze jaki jest gwint w sondach bo tego nie wiem ;p jakies zakupy grupowe?
poziek Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 organizuj na bank znajdziesz kilku chętnych jak już będziesz miał gotowe to podkleję twój temat ze sprzedażą
OLO_GDA Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 organizuj na bank znajdziesz kilku chętnych jak już będziesz miał gotowe to podkleję twój temat ze sprzedażą to czekam na PW od kogos kto ma taki problem i chcialby sprawdzic moje przemyslenia i poeksperymentowac:D dla chetnego taka tulejka gratis (jezeli faktycznie zadziala)
OLO_GDA Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 około 7-8 cm musi mieć długości w miedzyczasie poczytałem o tym i sa rozne opinie - niby od 2 do 7 cm... wydaje mi sie ze troche zalezy od umiejscowienia sondy, mysle ze mogłbym w prosty sposób zapewnic możliwosc pewnego stopnia regulacji (powiedzmy 1,5 cm) i kazdy moglby dopasowac do swoich potrzeb... tak czy inaczej potrzebuje kogos kto namacalnie sprawdzi czy to zadziała...
elkowalo Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam OLO_GDA, jakieś postępy w sprawie tulejki? Bo byłbym szczerze zainteresowany, jak najszybciej się da, drażni mnie juz pomarańczowa lampka. Pozdr.
RS Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 A gdyby ten drugi czujnik wyjac na zewnatrz? Mierzylby czyste powietrze.... -funkcjonowaloby to?
domjenick Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 A gdyby ten drugi czujnik wyjac na zewnatrz? Mierzylby czyste powietrze.... -funkcjonowaloby to? nie-poniewaz sonda mierzy proporcje tlenu w spalinach-to byloby zbyt proste wyjac sonde i przywiesic gdzies...
RS Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 myslalem ze czasami proste rozwiazania sa najlepsze...
OLO_GDA Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Witam OLO_GDA, jakieś postępy w sprawie tulejki? Bo byłbym szczerze zainteresowany, jak najszybciej się da, drażni mnie juz pomarańczowa lampka. Pozdr. tulejka wmontowana. trwają testy
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam OLO_GDA, jakieś postępy w sprawie tulejki? Bo byłbym szczerze zainteresowany, jak najszybciej się da, drażni mnie juz pomarańczowa lampka. Pozdr. tulejka wmontowana. trwają testy Około 3-4 dni powinniście pojeździć i potem sprawdzić błędy na VAGu.
konrad_A4 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 albo moze zrobic CAT test w BS grupa 46 jak dobrze pamietam :gwizdanie:
anml Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 pytanko - czy takie cos jest potrzebne w 1.8T ktory ma tylko jedna lambde (APU w pasku)?
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 pytanko - czy takie cos jest potrzebne w 1.8T ktory ma tylko jedna lambde (APU w pasku)? nie
Rekomendowane odpowiedzi