Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Castrol & Motul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez bylem sceptykiem co do Motula. w koncu za namowa kuplem od Dzika z forum i zalałem. wczesniej na Castrolu bral mi 1L na 10000km. teraz nic nie dolewam. Co Motul to Motul.

Opublikowano

ja tez bylem sceptykiem co do Motula. w koncu za namowa kuplem od Dzika z forum i zalałem. wczesniej na Castrolu bral mi 1L na 10000km. teraz nic nie dolewam. Co Motul to Motul.

wczesniej jezzdzile na castrolu to myslalem ze mam usterke bo palil olej.Teraz mam motulka i nic nie dolewammiedzy wymianami.Co motul to motul :naughty: a i mam automat tak jak Bart-S ale to nie ma nic do rzeczy ..chyba :tongue4:

Opublikowano

To ja juz nie wiem co zalac. :mysli: :mysli:

Opublikowano

zalewaj Motula albo Castrola z pewnego źródła :naughty:

Opublikowano

Wczesniej lalem Castrola,ale kusi mnie zeby zalac Motula.I teraz sie zastanawiam.

Opublikowano

Wczesniej lalem Castrola,ale kusi mnie zeby zalac Motula.I teraz sie zastanawiam.

jak lałeś i wszystko jest ok to lej dalej .... [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 09:01_________________________________________________ale jak Cię kusi to ......... :naughty:

Opublikowano

zalej dwa litry castrola i dwa motula :good:

Opublikowano

zalej dwa litry castrola i dwa motula :good:

:polew:

no to zalewaj. Moze być tylko lepiej. zarowno dla Ciebie jak i autora wątku musi to być MOTUL SPECIFIC VW 507.00

Opublikowano

dla Bieńka może być Specific 505.01 :)

Opublikowano

dla Bieńka może być Specific 505.01 :)

no jesli marcys nie ma DPF to dla niego tez. teoretycznie.

Opublikowano

w ogole po co ten temat znowu ciagnac jak juz jest jeden dlugi " jaki olej do tdi"

Opublikowano

w ogole po co ten temat znowu ciagnac jak juz jest jeden dlugi " jaki olej do tdi"

:oklaski:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...