Sorni Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No nawet nieżle wyglądają jak dasz rade cyknij jeszcze zdjęcie z przodu autka
Piotrek98igo Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Opublikowano 9 Maja 2007 wczoraj widziałem w skodzie zarówki swiecące na błękitno ,poszedłem do goscia i sie pytam co to za żarówki,a on na to ze kupił w Auchanie jakies(nie znał nazwy) w promocji za 18zl :eek: moze pora wybrać sie do Auchana?
cayenne Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Kupiłem te żarówki. Powiem Wam tylko tyle, że BlueVision świecą jaśniejszą barwą swiatła niż X- Treme. W kloszu też jest to widoczne-Blue świecą jaśniejszym,bielszym światłem. Pozdrawiam
Sorni Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Kupiłem te żarówki. Powiem Wam tylko tyle, że BlueVision świecą jaśniejszą barwą swiatła niż X- Treme. W kloszu też jest to widoczne-Blue świecą jaśniejszym,bielszym światłem.Pozdrawiam Możesz zapodać zdjęcie
cayenne Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Musiałbym zamontować z powrotem żarówke,bo mam Blue,a te kupiłem,bo myślałem,że będą lepsze. ALe oki.Po pracy specjalnie dla Ciebie włoże jednego X-Trem'a i cykne fote jak to wygląda z przodu. Pozdrawiam
schiller Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 wymien lepiej dwie. co prawda nie powinno tak sie stac, ale jesli te zarowki maja inne moze to moze jedna sie wtedy przepalic.
Sorni Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Musiałbym zamontować z powrotem żarówke,bo mam Blue,a te kupiłem,bo myślałem,że będą lepsze. ALe oki.Po pracy specjalnie dla Ciebie włoże jednego X-Trem'a i cykne fote jak to wygląda z przodu.Pozdrawiam Ok dzięki serdeczne Czyli masz blue i x-treme Czekam na porównanie
Gość son_czwa Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 wczoraj widziałem w skodzie zarówki swiecące na błękitno ,poszedłem do goscia i sie pytam co to za żarówki,a on na to ze kupił w Auchanie jakies(nie znał nazwy) w promocji za 18zl :eek: moze pora wybrać sie do Auchana? ciekawe jak długo będą świeciły...
cayenne Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Tak obecnie mam blue.X-treme wloze do klosza,zaświece i napiszę ktora jest która żebyś mogł sobie ocenić. Nie wiem jak wyjdą foty,bo bede robił tel.,ale postaram się jak najlepiej to zobrazować.
Gość spedyt Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Nie wiem jak wyjdą foty,bo bede robił tel Z telefonu marnie wyjdzie i może nie będzie widać efektu
cayenne Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Z telefonu marnie wyjdzie i może nie będzie widać efektu no wiesz 1,3 mPx :twisted: to nie taki sobie aparat A tak seryjnie to jak wyjdzie lipton,to podjade i odbiore swój aparat i cykne juz normalnie cyfrówką.
Gość spedyt Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Taki OT dot aparatów, jeżeli nie ma dobrego balansu bieli to wyjdzie kupa nawet z 1,3Mpix Lustrzanka będzie najlepsza
cayenne Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Taki OT dot aparatów, jeżeli nie ma dobrego balansu bieli to wyjdzie kupa nawet z 1,3Mpix Dobra bo widzę,że schodzimy na inny temat Cykne i wtedy się zobaczy. Mam cyfrową lustrzanke więc myślę,że będzie dobrze.
Piotrek98igo Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Opublikowano 10 Maja 2007 wczoraj zakupiłem na próbe zarówki z auchana za 25zl xenon blue silver:kibel na maxa jestem wkurzony bo miały swiecic na niebiesko tak bylo na opakowaniu pokazane(dzo-dzo widział) ciekaw jestem tych zdjęc,ale prawdopodobnie zdecyduje się na blue vision...
cayenne Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 No to dobra. Mam foty,tylko proszę nie śmiać się z podpisów-nie mam zdolności plastycznych.Starałem się jak mogłem A oto foty:
Gość son_czwa Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Blue Vision daje rade, też je chyba założę...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Opublikowano 10 Maja 2007 no widać nieznaczną różnicę ale jest na korzyść blue vision :twisted:
Sorni Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Zdecydowanie blue :exclaim: Dzięki za foty cayenne3001 myśle że nie tylko mi pomogłeś w wyborze pozdrawiam Aha jeszcze jedno powiedz jak świecą w nocy dobrze widać
Rekomendowane odpowiedzi