WiesiekM Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zluzujcie i łojcie obcych narazie Dokładnie. Nie niszczmy się nawzajem
Pandzior Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 http://xracer.pl/index.php?ref=181
GRazny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 grazny mnie wyzwał i poległ no świeżą furę sprawdzałem ale coś cienko poszło... szkoda że z tymi teamami taki problem żeby się podłaczyć bo mi nicki niewiele mówią... tylko kilka rozróżniam... także sorki
Patrykbor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wciskasz wyścig po polach i jazda
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wciskasz wyścig po polach i jazda cały czas musze czekać a potem dostaje kasę chyba za cierpliwość :polew:
Patrykbor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 założyłem małą suszarkę do e 30 [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 22:31_________________________________________________przecież jesteś
Dibo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 grazny mnie wyzwał i poległ no świeżą furę sprawdzałem ale coś cienko poszło... szkoda że z tymi teamami taki problem żeby się podłaczyć bo mi nicki niewiele mówią... tylko kilka rozróżniam... także sorki Spoko, nic się nie dzieje Ja też kilka osób objechałem, a potem okazało się że to forumowicze :gwizdanie: Pochwal się co za furę kupiłeś
Patrykbor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Który wystawił cieniasa za prawie 1 mln pln
Bedi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 patryk i ty mnie na pojedynek wyzwałęś ??? pytanko jak do teamu sie dostać?
GRazny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 grazny mnie wyzwał i poległ no świeżą furę sprawdzałem ale coś cienko poszło... szkoda że z tymi teamami taki problem żeby się podłaczyć bo mi nicki niewiele mówią... tylko kilka rozróżniam... także sorki Spoko, nic się nie dzieje Ja też kilka osób objechałem, a potem okazało się że to forumowicze :gwizdanie: Pochwal się co za furę kupiłeś polo... nic lepszego nie było
Patrykbor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 patryk i ty mnie na pojedynek wyzwałęś ??? pytanko jak do teamu sie dostać? może być ale przegrałem
Bedi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 patryk i ty mnie na pojedynek wyzwałęś ??? pytanko jak do teamu sie dostać? może być ale przegrałem ale kasy duzo nie było:(
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 k**wa..odrazu do spa się wjebałem :wallbash:
bigos_s Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jedynym realnym rozwiązaniem by powiększyć Pit Stop dla chcących wstąpić w szeregi jest "opcja sms" bo ciężko będzie uzbierać tyle PLNów przez 6 członków jednocześnie grając. To tylko propozycja do rozważenia dla zapalonych kandydatów chcących przyśpieszyć rozbudowę Pit Stop.
qeza Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ykk kliknąłem na twój link i powinno ci wpasć 932 pln-ów , a kliknąłem z ciekawości
Bedi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 taka mała uwaga do autora: fajnie by było widzieć co już się kupiło w warsztacie, bo czasem można kupić coś 2 razy to samo
Rekomendowane odpowiedzi