Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja niemam auta a ludzie sie ze mna scigaja.... juz mnie to wku.... :wallbash: I tyle czasu strace przez blad w grze, moge kupic drugie, ale jak mi znow zniknie.... :gwizdanie:

Opublikowano

to może piszcie mi na pw (chodzi mi o pocztę na stronie gry) ile kasy macie do pit stopu.

Minus jest taki, że czwarty poziom ps to chyba tylko 2 dodatkowe miejsca w teamie :confused4:

To Ty chyba piekielnie szybko biegasz :evil:

Opublikowano

to może piszcie mi na pw (chodzi mi o pocztę na stronie gry) ile kasy macie do pit stopu.

Minus jest taki, że czwarty poziom ps to chyba tylko 2 dodatkowe miejsca w teamie :confused4:

To Ty chyba piekielnie szybko biegasz :evil:

Jak chce w wyscigu wziasc udzial to nie moge bo nie mam auta, ale wszyscy mnie objezdzaja, ciekawe jak admin mi to wynagrodzi.... :gwizdanie:

Opublikowano

a może by założyć mini szkołę A4 do której by wchodzili "nowicjusze" a po osiągnieciu jakiegoś pułapu szli by wyżej

co wy na to?

Opublikowano

Właściwie to dziwne. Jestem w klubie A4, a jeżdżę bejcą E30.

Główny problem jest z miejscami w pit stopie. Jest zbyt wielu chętnych, za mało miejsc. A szkoda, bo można by było się fajnie pobawić w więcej osób, a tak ... zaraz pewnie część osób pójdzie do A3, inni założą nowe teamy i będziemy sie tak między sobą objeżdżać zamiast pokazać nasze klubowe zgranie.

Opublikowano

widocznie dobra ta bejca ;)

ja taka miałem ale sprzedałem

teraz mam Fiat 500 Abarth i też lipa ;(

Opublikowano

jak by się dało to ja 120.000 mam

no to w sumie to już by mało brakowało do rozbudowy.

Bruno chcesz na 2 miejsce? masz na dopełnienie puli ? [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 10:56_________________________________________________Jakby co to wyskoczy 2 osoby z obecnego Teamu wskoczą nowe, rozbudują Pit Stop i heya :decayed:

Opublikowano

GRazny co się tak na mnie uwziąłeś :naughty:

Opublikowano

Niektórzy pisali że poszli do pracy a nie dostali pieniędzy. Gra łapie czasami laga i nie przelewa ich odrazu po pracy. Dlatego jak nie dostaniecie wynagrodzenia to kliknijcie za jakiś czas w zakładkę praca, a zostanie ono przelane :wink4:

Opublikowano

Objechać Poźka bezcenne :kox::tongue4::polew:

Opublikowano

Kaska ma 30K

Ja mam 25K

Co z reszta..? :decayed:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 11:22_________________________________________________Zastanawiam sie czy by sie nie dalo robic migracji zeby kase wplacac.. :naughty:

Opublikowano

jak by się dało to ja 120.000 mam

no to w sumie to już by mało brakowało do rozbudowy.

Bruno chcesz na 2 miejsce? masz na dopełnienie puli ? [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 10:56_________________________________________________Jakby co to wyskoczy 2 osoby z obecnego Teamu wskoczą nowe, rozbudują Pit Stop i heya :decayed:

No mi w cholere kasy poszlo bo jest jakis blad i nie moge nowej bryki kupic :(

Wiec nawet nie mam czym jezdzic... :wallbash:

Opublikowano

Ile trzeba na dopełnienie puli? Też mam dobre autko więc pomogę i kasę szybko zbieram :D Mam już zaproszonych 800 osób, jeżeli to będzie potrzebne to kasę szybko uzbieram nawet dla kogoś nie wysyłając sms.

Rozpatrzcie moją kandydaturę na klubowicza :D

Opublikowano

a ja zbieram na klub

Opublikowano

Ile trzeba na dopełnienie puli? Też mam dobre autko więc pomogę i kasę szybko zbieram :D Mam już zaproszonych 800 osób, jeżeli to będzie potrzebne to kasę szybko uzbieram nawet dla kogoś nie wysyłając sms.

Rozpatrzcie moją kandydaturę na klubowicza :D

Ile masz w tym momencie do dorzucenia?

Opublikowano

Ja tu zbieram na klub a ty mnie kasiu objeżdzas :decayed:

Opublikowano

a ja zbieram na klub

Czyli już nie chcesz być z nami? ;([br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 11:57_________________________________________________

Ja tu zbieram na klub a ty mnie kasiu objeżdzas :decayed:

ale nic ci nie zabrałam :decayed: tylko sobie doświadczenie podniosłam :kox:

Opublikowano

ja chce do was dołączyć czyli do A4-KLUB[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 11:58_________________________________________________no to mam szczęście bo kilka minut temu smsa wysłałem i do banku wpadło 120000 tyś ale miałem szczęśćie wtedy byś zarobiła 10 % tego dobrze że dobanku poszły :polew: :polew:

Opublikowano

|Ogłaszamy nabór na 2 członka do Teamu jako pierwszy grippen z wkładem własnym 120k. przypominam że rozbudowa Pit Stopu kosztuje 218k proszę o konkretne propozycje

Procedura będzie wyglądała tak że 2 aktualnych członków zrzeknie się chwilowo swoich pozycji w Teamie a na ich miejsce w skoczy grippen i ??????? (2ga chętna osoba) rozbudują Pit Stop i tym sposobem powiększymy Team o kolejne 2 osoby.

Opublikowano

ja na razie jeżdzę Caterham Super Seven

Moc: 235 KM

vMax: 255 km/h

v100: 6 s.

Bak: 40 / 80 litrów