BrunoNH Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A ja niemam auta a ludzie sie ze mna scigaja.... juz mnie to wku.... I tyle czasu strace przez blad w grze, moge kupic drugie, ale jak mi znow zniknie.... :gwizdanie:
Gard Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 to może piszcie mi na pw (chodzi mi o pocztę na stronie gry) ile kasy macie do pit stopu. Minus jest taki, że czwarty poziom ps to chyba tylko 2 dodatkowe miejsca w teamie To Ty chyba piekielnie szybko biegasz
BrunoNH Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 to może piszcie mi na pw (chodzi mi o pocztę na stronie gry) ile kasy macie do pit stopu. Minus jest taki, że czwarty poziom ps to chyba tylko 2 dodatkowe miejsca w teamie To Ty chyba piekielnie szybko biegasz Jak chce w wyscigu wziasc udzial to nie moge bo nie mam auta, ale wszyscy mnie objezdzaja, ciekawe jak admin mi to wynagrodzi.... :gwizdanie:
Bedi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a może by założyć mini szkołę A4 do której by wchodzili "nowicjusze" a po osiągnieciu jakiegoś pułapu szli by wyżej co wy na to?
Gard Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Właściwie to dziwne. Jestem w klubie A4, a jeżdżę bejcą E30. Główny problem jest z miejscami w pit stopie. Jest zbyt wielu chętnych, za mało miejsc. A szkoda, bo można by było się fajnie pobawić w więcej osób, a tak ... zaraz pewnie część osób pójdzie do A3, inni założą nowe teamy i będziemy sie tak między sobą objeżdżać zamiast pokazać nasze klubowe zgranie.
Bedi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 widocznie dobra ta bejca ja taka miałem ale sprzedałem teraz mam Fiat 500 Abarth i też lipa ;(
bigos_s Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jak by się dało to ja 120.000 mam no to w sumie to już by mało brakowało do rozbudowy. Bruno chcesz na 2 miejsce? masz na dopełnienie puli ? [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 10:56_________________________________________________Jakby co to wyskoczy 2 osoby z obecnego Teamu wskoczą nowe, rozbudują Pit Stop i heya
WiesiekM Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 GRazny co się tak na mnie uwziąłeś
Dibo Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Niektórzy pisali że poszli do pracy a nie dostali pieniędzy. Gra łapie czasami laga i nie przelewa ich odrazu po pracy. Dlatego jak nie dostaniecie wynagrodzenia to kliknijcie za jakiś czas w zakładkę praca, a zostanie ono przelane
ykk Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Kaska ma 30K Ja mam 25K Co z reszta..? [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 11:22_________________________________________________Zastanawiam sie czy by sie nie dalo robic migracji zeby kase wplacac..
BrunoNH Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jak by się dało to ja 120.000 mam no to w sumie to już by mało brakowało do rozbudowy. Bruno chcesz na 2 miejsce? masz na dopełnienie puli ? [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 10:56_________________________________________________Jakby co to wyskoczy 2 osoby z obecnego Teamu wskoczą nowe, rozbudują Pit Stop i heya No mi w cholere kasy poszlo bo jest jakis blad i nie moge nowej bryki kupic Wiec nawet nie mam czym jezdzic...
leewang Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ile trzeba na dopełnienie puli? Też mam dobre autko więc pomogę i kasę szybko zbieram Mam już zaproszonych 800 osób, jeżeli to będzie potrzebne to kasę szybko uzbieram nawet dla kogoś nie wysyłając sms. Rozpatrzcie moją kandydaturę na klubowicza
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ile trzeba na dopełnienie puli? Też mam dobre autko więc pomogę i kasę szybko zbieram Mam już zaproszonych 800 osób, jeżeli to będzie potrzebne to kasę szybko uzbieram nawet dla kogoś nie wysyłając sms. Rozpatrzcie moją kandydaturę na klubowicza Ile masz w tym momencie do dorzucenia?
grippen Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja tu zbieram na klub a ty mnie kasiu objeżdzas
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a ja zbieram na klub Czyli już nie chcesz być z nami? ;([br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 11:57_________________________________________________ Ja tu zbieram na klub a ty mnie kasiu objeżdzas ale nic ci nie zabrałam tylko sobie doświadczenie podniosłam
grippen Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja chce do was dołączyć czyli do A4-KLUB[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 11:58_________________________________________________no to mam szczęście bo kilka minut temu smsa wysłałem i do banku wpadło 120000 tyś ale miałem szczęśćie wtedy byś zarobiła 10 % tego dobrze że dobanku poszły :polew:
bigos_s Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 |Ogłaszamy nabór na 2 członka do Teamu jako pierwszy grippen z wkładem własnym 120k. przypominam że rozbudowa Pit Stopu kosztuje 218k proszę o konkretne propozycje Procedura będzie wyglądała tak że 2 aktualnych członków zrzeknie się chwilowo swoich pozycji w Teamie a na ich miejsce w skoczy grippen i ??????? (2ga chętna osoba) rozbudują Pit Stop i tym sposobem powiększymy Team o kolejne 2 osoby.
grippen Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja na razie jeżdzę Caterham Super Seven Moc: 235 KM vMax: 255 km/h v100: 6 s. Bak: 40 / 80 litrów
Rekomendowane odpowiedzi