TTom3k Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Orientuje sie ktos w firmach folii do przyciemniania szyb ? Interesuja mnie nazwy z gornej polki ...i jeszcze jedno pytanko...Czy im lepsza folia tym widocznosc ze srodka jest lepsza w porownaniu z jakas tania folia ?
Gość son_czwa Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi o widoczność to na pewno jest różnica, bo jak widziałem u kumpla czarną folię z allegro to można spokojnie wyrzucić środkowe lusterko... I jak się zabierasz do tego pierwszy raz to też nie wiem czy to dobry pomysł... efekt może być nie ciekawy.
TTom3k Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie nie...sam tego nie bede robic Tylko zamierzam oddac do firmy ktora sie tym zajmuje ale chce sie zorientowac w firmach tych foli zeby mi nie wcisneli jakiegos shitu.
schiller Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 i jeszcze jedna rada, jak chcesz juz to robic sam to jedz to jakiegos servisu gdzie to robia i zapytaj z jakiej firmy kozystaja i czy daja gwarancje na to, to juz bedziesz wiedzial co kupic. bo jak kupisz gu.. to za rok ci wyblaknie (tak stalo sie u mojego kumpla) i bedziesz mial problem. bo odklejajac takie foli praktycznie nia masz szans nie zerwac ogrewania tylniej szyby.
Gość son_czwa Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Aha no chyba, że tak... Też myślałem o przyciemnieniu i chętnie zobaczę jak już zrobisz
wojtas-audi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja mialem Sungard czy jakos tak w A4 i byla bardzo dobra, duzo zalezy rowniez od ludzi zakladajacych tą folie, bo mogą niezle z...epsuc
Gość son_czwa Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 wojtas-audi, ile za to zapłaciłeś?
wojtas-audi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 320 zł po znajomosci , moge wrzucic fotki jak chcecie , wygladalo super - oczywiscie wszystkie szyby oprocz czolowej, wszystkie byly wyciagane itd
schiller Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 oo a masz jeszcze te znajomosci? no i dawaj fotki...
wojtas-audi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No musze odswiezyc znajomosci jak bede A6 przyciemnial i pogadac o jakichs znizkach dla klubu :twisted: Oto fotki :
schiller Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 to przy okazji dowiedz sie jaka by byla cena na avanta .
wojtas-audi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 to przy okazji dowiedz sie jaka by byla cena na avanta . Tylko niewiem kiedy to bedzie, mysle ze czerwiec-lipiec, narazie pierwsze co to chips
TTom3k Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2007 wojtas-audi wlasnie cos takiego mnie interesuje jak ty miales ...tylko ze ja mam avanta i krzycza mi 600zl ;/ a pamietasz ile % miales je sciemnione ? I jaka widocznosc byla od srodka ?
Gość spedyt Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ja mialem Sungard Sporo zakładów ma tą folię w ofercie, moje poprzednie auto przyjechało z niemiec z folią Foliatec
Gość son_czwa Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 No widzę, że ta folia naprawdę daje rade...
Gość zdeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 w zeszłym tygodniu też przyciemniłem moją niunie nie robiłem tego sam folaiami z allegro bo to wielkie gówno jest wstawiłem auto do firmy która zajmuje się tym od lat zapłaciłem 450zł za 5 szyb (tylne drzwi i szyby bagażnika) 7 lat gwarancji
Gość zdeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 pstrykne i wstawie jak nie zapomne
TTom3k Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2007 zdeniu i jakiej firmy wstawili ci folie ??
Rekomendowane odpowiedzi