kls Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Proszę o zdjęcia uchwytów rolety w B5. Chciałbym zrobić odlew. Ułamał mi się ostatni i roleta nie jest w tej chwili założona.
kleeju Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jak chcesz to ja ci sprzedam swoaja rolete jako uszkodzona w zasadzie jest dobra tylko za krotka mysle ze ktos wlozyl z innego rocznika uchwyty idzie przelozyc jakby byl zainteresowany odezwij sie )
kls Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Heh, nie zrozumieliśmy się ;-) Roletę mam sprawną ale uchwyty rolety (te przy boczkach tapicerki są walnięte).
Bedi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 u mnie sa walnięte tez i to dwie szt ale trzymają się na słowo honoru. Jakby udał Ci się zrobić odlew lub znaleźć je gdzieś to tez bym się pisął. pozdrawiam
kls Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nie ma problemu, tylko dajcie mi te zdjęcia ;-)
bossawka Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja też chętnie wezmę te odlewy bo oba mocowania rolety mam połamane Narazie roletę mam zablokowaną gumką go mocowania bagażu ale wkurzam się przy każdym otwieraniu bagażnika Szukałem całych boczków ale ciężko znaleźć w dobrym stanie Może koło piątku u szwagra pstryknę fotki bo on ma całe jak nikt nie da tych fotek wcześniej
kls Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zdjęcia nie potrzebne ;-) Sprawdźcie http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_tani_sposob_na_naprawe_uchwytow_rolety_w_avancie-t91248.0.html
Pelex Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie źle ale ja to zrobiłem jeszcze inaczej a mianowicie jako uchwytów do rolety użyłem taśmy stalowej firmy ENSTO jest dość twarda ale w miarę formowalna przewierciłem dziurki w boczkach i w taśmie przykręciłem do plastiku i teraz zostało tylko przykleić pęknięte rożki z uchwytów rolety które udało mi sie zachować ale jeżeli ktoś ich nie ma to łatwiej będzie uformować np. POXYLINE do tych już zrobionych uchwytów i nie obciążać roletą tej formy z POXYLINY jak znajdę troszkę czasu to zrobię fotki i pokaże wam jak to wygląda dodam że taśma ma ok 0,5 mm grubości więc jest bardzo cienka i prawie nie widoczna
element Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam W rolecie końcówki do mocowania są okrągłe czy owalne? Bo w uchwutach boczków są okrągłe gniazda na końcówki rolety. Tu tkwi problem, przynajmniej ja tak mam i mi się wyłamały
Pelex Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 w rolecie są końcówki owalne i dokładnie w tym jest problem bo jak sobie za mocno naciśniesz tył rolety to haczyki lecą
Rekomendowane odpowiedzi