darekaudi4 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witam mam pytanko po zakupie auta myslalem ze nie posiadam podgrzewanych lusterek ale dzisiaj sciagnalem szklo i okazuje sie ze sa podgrzewane ,sprawdzam prad i jest caly czas po przekreceniu stacyjki chyba tak nie powinno byc w poprzedniej mojej A4 bylo po wlaczeniu ogrzewania tylnej szyby a tu prad jest caly czas to niema sie co dziwic ze maty sie przepalily
jarek3251 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 podobno w niektórych wersjach jest podgrzewanie lust. po przekręceniu stacyjki jest chyba na forum opisane jak przerobić po włączniku tylnej szyby poszukaj i zrób
mrogal Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 podobno w niektórych wersjach jest podgrzewanie lust. po przekręceniu stacyjki jest chyba na forum opisane jak przerobić po włączniku tylnej szyby poszukaj i zrób jest manual jak wymienic maty i jak przerobic na grzanie po wlaczniku tylnej szyby, szukaj mojego manuala jak i kolegi solarka wszystko w "warsztacie"
Al_Capone Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 dokladnie potwierdzam co koledzy mowia. Mi grzeje non stop. Przerobie sobie na grzanie z szyba. Dzieki za tutor!
tkt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Przerabiaj, szkoda mat Ktoś na forum pisał, że w przypadku "grzania po kluczyku" maty montowane seryjnie mają termostat lub coś w tym rodzaju który zapobiega nadmiernemu przegrzewaniu mat oraz ich szybkiemu wypalaniu, w każdym bądź razie polecam wątek w dziale warsztat na ten temat
mrogal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Przerabiaj, szkoda mat Ktoś na forum pisał, że w przypadku "grzania po kluczyku" maty montowane seryjnie mają termostat lub coś w tym rodzaju który zapobiega nadmiernemu przegrzewaniu mat oraz ich szybkiemu wypalaniu, w każdym bądź razie polecam wątek w dziale warsztat na ten temat nie kazdy ma termostat dlatego sie pala
Al_Capone Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ja mam jakas chiinszczyzne poki co juz rok chodzi i jest ok Kupilem cale lusterka. Raz chcialem wymienic w corsie wkladki. To wsio na klej bylo. I najebalem sie z 6 godzin z tym a pod koniec i tak jedno lusterko pękło
Rekomendowane odpowiedzi