Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Pytanie odnośnie podgrzewania lusterek ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko po zakupie auta myslalem ze nie posiadam podgrzewanych lusterek ale dzisiaj sciagnalem szklo i okazuje sie ze sa podgrzewane ,sprawdzam prad i jest caly czas po przekreceniu stacyjki chyba tak nie powinno byc w poprzedniej mojej A4 bylo po wlaczeniu ogrzewania tylnej szyby a tu prad jest caly czas to niema sie co dziwic ze maty sie przepalily

Opublikowano

podobno w niektórych wersjach jest podgrzewanie lust. po przekręceniu stacyjki jest chyba na forum opisane jak przerobić po włączniku tylnej szyby poszukaj i zrób

Opublikowano

podobno w niektórych wersjach jest podgrzewanie lust. po przekręceniu stacyjki jest chyba na forum opisane jak przerobić po włączniku tylnej szyby poszukaj i zrób

jest manual jak wymienic maty i jak przerobic na grzanie po wlaczniku tylnej szyby, szukaj mojego manuala jak i kolegi solarka wszystko w "warsztacie"

Opublikowano

Przerabiaj, szkoda mat :wink4:

Ktoś na forum pisał, że w przypadku "grzania po kluczyku" maty montowane seryjnie mają termostat lub coś w tym rodzaju który zapobiega nadmiernemu przegrzewaniu mat oraz ich szybkiemu wypalaniu, w każdym bądź razie polecam wątek w dziale warsztat na ten temat :)

Opublikowano

Przerabiaj, szkoda mat :wink4:

Ktoś na forum pisał, że w przypadku "grzania po kluczyku" maty montowane seryjnie mają termostat lub coś w tym rodzaju który zapobiega nadmiernemu przegrzewaniu mat oraz ich szybkiemu wypalaniu, w każdym bądź razie polecam wątek w dziale warsztat na ten temat :)

nie kazdy ma termostat dlatego sie pala :good:

Opublikowano

ja mam jakas chiinszczyzne :) poki co juz rok chodzi i jest ok :) Kupilem cale lusterka. Raz chcialem wymienic w corsie wkladki. To wsio na klej bylo. I najebalem sie z 6 godzin z tym a pod koniec i tak jedno lusterko pękło :angry: