Gość mmcv Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 180 przez skrzyzowanie ... :shocked: GRUBO ... ale wsumie cos wtym jest...przelece szybko to nikt nie zdarzy we mnie przypier... polece wolniej np 120 to moze ktos mi zderzak zachaczyc
lukaszr Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To są kamery do mierzenia natężenia ruchu A dokładnie zwykły monitoring miejski Powiem szczerze, że od dłuższego czasu nic mnie tak nie rozbawiło jak to. Jak przy takiej prędkości można przelecieć przez skrzyżowanie i jaki trzeba mieć wzrok żeby w tym czasie jeszcze zauważyć kamerę i móc ją tak dokładnie opisać :polew:
Gość yamamann Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Wszyscy sie mylicie - nie wprowadzajcie chlopaka w blad - pyta normalnie to sie nabijacie. CZy monitoring (taka kula zwykle na skrzyzowaniach na słupie) ma funkcje mierzenia prędkości? Tak, to mierzy przejazd na czerwonym swietle oraz dodatkowo predkosc - to byla na pewno tzw. "magiczna kula" - jak przelecisz za szybko, musisz sie wrocic, wejsc na slup, potrzeć kule i wtedy wyskakuje dżin i musisz poprosic go żeby skasowal zdjecie, ktore zrobila kamera jak przekroczyles predkosc. Ewentualnie jako zadoscuczynienie bedziesz mu musial zrobic laske. Dodatkowo zalezy na jakiego dżina trafisz i na ktorym skrzyzowaniu, ale niektorzy spelniaja dodatkowo jedno zyczenie, a niektorzy wala klienta od razu w leb, bo na glupote nie ma rady.
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Wszyscy sie mylicie - nie wprowadzajcie chlopaka w blad - pyta normalnie to sie nabijacie. CZy monitoring (taka kula zwykle na skrzyzowaniach na słupie) ma funkcje mierzenia prędkości? Tak, to mierzy przejazd na czerwonym swietle oraz dodatkowo predkosc - to byla na pewno tzw. "magiczna kula" - jak przelecisz za szybko, musisz sie wrocic, wejsc na slup, potrzeć kule i wtedy wyskakuje dżin i musisz poprosic go żeby skasowal zdjecie, ktore zrobila kamera jak przekroczyles predkosc. Ewentualnie jako zadoscuczynienie bedziesz mu musial zrobic laske. Dodatkowo zalezy na jakiego dżina trafisz i na ktorym skrzyzowaniu, ale niektorzy spelniaja dodatkowo jedno zyczenie, a niektorzy wala klienta od razu w leb, bo na glupote nie ma rady. Skoro dżin robi laske za przejechanie 180 km/h przez skrzyzowanie to lece szukac takiej "kuli" w Warszawie. Czy znasz jakies "magiczne" sposoby dostania się szybko na słup a potem dobrego sie go trzymania jedną ręką żeby się nie sp**erodli* ? No chyba że trzeba kule potrzec laska - to moze być ciężkie do wykonania
poziek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Owszem te urządzenia mają możliwość mierzenia prędkości !! Ale tylko gdy poruszasz się z prędkością większa od prędkości światła
Nosfer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Skoro dżin robi laske za przejechanie 180 km/h przez skrzyzowanie to lece szukac takiej "kuli" w Warszawie. Czy znasz jakies "magiczne" sposoby dostania się szybko na słup a potem dobrego sie go trzymania jedną ręką żeby się nie sp**erodli* ? No chyba że trzeba kule potrzec laska - to moze być ciężkie do wykonania yamamann-owi chyba chodziło o to: Że On trze kule rękawami, a jak mu Dżin wyjdzie to go łapie i trzyma i się robi magicznie.. Czy coś takiego.. Ale nie ogarniam tego ze słupem i laską.. Może to dopiero przy 200km/h coś trzeba zrobić ?? Słup dodaje chyba +3 do mocy i +2 do charyzmy, a laska +10 do Witalności i +2 do many Owszem te urządzenia mają możliwość mierzenia prędkości !! Ale tylko gdy poruszasz się z prędkością większa od prędkości światła A może da się to zmierzyć np. budką z hot-dogami ? Bo ostatnio dosyć szybko przebiegłem obok takiej i tak mi się wydawało, że tam coś mi błysnęło z pomiędzy ketchupu i sosu 1000 wysp.. Ku*** nie zdążyłem się uchylić..
gregory Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie wiem co wy pijecie, albo palicie, ale ja po 3 browarach nie kumam o co wam biega
simon__75 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam. CZy monitoring (taka kula zwykle na skrzyzowaniach na słupie) ma funkcje mierzenia prędkości? Proszę o pewne odpowiedzi. Pozdrawiam. 1000000000000% nie ma pomiaru predkosci ! :polew: :polew: 180 ? :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi