mirek s Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Koledzy, wymieniałem ostatnio dolne wahacze i zdziwiło mnie, że wahacz potocznie zwany bananem u mnie wykonany był z żelaza (przyciąga magnes) a nie z aluminium. Autko z Włoch. Wahacz ze znaczkiem . Gdzieś słyszałem, że pierwsze modele tak miały. Czy ktoś spotkał się z takim wahaczem ? Przyznam, że trochę się łudzę, że jeśli to fabryczny banan to nie był ostro kręcony licznik.
cobradd Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 swoich magnesem nie sprawdzałem ale wyglądały na aluminiowe
mirek s Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Spisałem nr. z żelaznego banana może to coś wyjaśni OOOO DE 8DO 407 696 C TRW
redlady Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam,wymieniłem u siebie taki jak wyżej opisany-ciężki stalowy TRW
Siarus Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 i tak samo jak w aluminiowym jest wymienna tuleja??
mirek s Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wahacz wygląda zupełnie tak samo jak aluminiowy tyle że jest cięższy i pokryty czarną farbą. Myślałem, że to były jakieś eksperymenty z początku produkcji, ale kolega redlady ma autko z 1998r. i też miał wahacz z żelaza Nic z tego nie rozumiem, ale wszystkim czytającym ten wątek dziękuję i życzę miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi