Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Pomoc przy ustawieniu serwisu po zmianie oleju.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie zakupiłem audiczke A4 b6 zmieniłem zakupiłem vaga i zmieniłem olej na castrol gtx.Oczywiście czytałem kasowanie inspekcji,ale zabardzo nie rozumiem co i jak.Na liczniku wskazuje mi aktualnie 9800 km lub 225 dni.Jakie wartości ustawiacie i jak to zrobić.TNX

Opublikowano

Na wyłączonym zapłonie przytrzymaj dwa przyciski z prawej strony check i kluczyk,

następnie włącz zapłon,inspekcja skasowana... :hi:

Opublikowano

ide sprawdzic i zaraz napisze czy dziala bo umnie tez sie swieci

tylko podobno jak masz long life to tak sie nie da :confused4:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 10:07_________________________________________________

no i lipa dalej swieci nic sie nie zmienilo ;(

Opublikowano

tylko podobno jak masz long life to tak sie nie da

Ja miałem long life i się dało

Opublikowano

panowie: trzymacie wciśniety [przycisk kluczyk] na zegarze, drugą ręką przekręcacie zapłon i trzymając cały czas [przycisk kluczyk] wciskacie również przycisk 0,0[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 10:28_________________________________________________jeżeli VAGiem to zerknij tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/kasowanie_inspekcji_in1_in2_oil-t4640.0.html

Opublikowano

antonio no dzieki udalo sie skasować

teraz mam tak km stand----

day----

to tak ma być ?

Opublikowano

Tak. Przejedziesz kilka setek i się wyświetlą km i dni

Opublikowano

oki super dzieki bardzo - podpiolem sie pod temat i uzyskalem info :-)

Opublikowano

Witam panowie ale jakie są domyślnie ustawione wartości pozatym chciałbym zrobić to vagiem jakich parametrów uczyć?Pozatym zmieniam olej co około 10000 km i chciałbym miec taką wartość a najlepiej jak by wyświetlało 9000 km.To bym był usatysfakcjonowany.

Opublikowano

Witam panowie ale jakie są domyślnie ustawione wartości pozatym chciałbym zrobić to vagiem jakich parametrów uczyć?Pozatym zmieniam olej co około 10000 km i chciałbym miec taką wartość a najlepiej jak by wyświetlało 9000 km.To bym był usatysfakcjonowany.

:szukaj:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...