The a4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A wiec tak pierwszy byl Kaju wiec jemu michaly 2 byl Arek ale za cholere nie chce mi pobrac z tego linku Panowie jak trza to dawac konto na flache zrobie i nie klucic sie DZIEKUJE Arek dzwonilem do kola narazie zima brak dostaw wiec licznika nie ma ale jak cos to dam Ci cyne pierwszemu cena bedzie napewno zadowalajaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 patrzylem dzisiaj na alledrogo za licznikiem do a6 po minilifcie pb eu i NIC normalnie towar deficytowy same gnojowozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Takie rzuty są na allegro.... raz są takie raz inne... trza się w cierpliwość uzbroić Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 patrzylem dzisiaj na alledrogo za licznikiem do a6 po minilifcie pb eu i NIC normalnie towar deficytowy same gnojowozy Arku ktory rok Ci trzeba? Angol moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wlasnie mam angola ON teraz z moim wsadem kiepsko gada - olej min i temp off a potrzeba mi z cyfra zegarkiem bialym podswietleniem ale bez ringow - minilift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 a probowales zmieniac wsady na inne, nie swój ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wlasnie mam angola ON teraz z moim wsadem kiepsko gada - olej min i temp off a potrzeba mi z cyfra zegarkiem bialym podswietleniem ale bez ringow - minilift tak wiem miałem i zgoniłem ale chyba bd mial europejczyka jeszcze jednego takiego bo uk mam na 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://tufotki.pl/galleries/2013/03/18/zYLcb-TbRINR.jpeg?v=2 Podejdzie do przedlifta 96r?;> Numer licznika to VD0 110.008.942/015 8D0 920 930 L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To są blaty z AJLa jeśli dobrze kojarzę, czyli od jeden osiem te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 bediks szukam takiego wsadu ale samo znalezienie odpowiedniego nr to problem a co dopiero wsadu malo bylo benzyn w miniliftach EU a jak byly to Szyba wrzuc cene na PW za tego angola i w jakim stanie fisik:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jakby ktoś potrzebował mam kolejny szrot na sprzedaż: LICZNIK Zegary Audi A4 B5 LIFT FIS BENZ 99-01 cyfr (3151463780) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 bediks szukam takiego wsadu ale samo znalezienie odpowiedniego nr to problem a co dopiero wsadu malo bylo benzyn w miniliftach EU a jak byly to Szyba wrzuc cene na PW za tego angola i w jakim stanie fisik:decayed: Kurde Arek zapomniałem o tym numerze z etki. Jutro poszukam obiecuje. Dzisiaj troche już ten no wiesz i boje sie że ETKA wyczuje że coś dziabnąłem :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 bediks szukam takiego wsadu ale samo znalezienie odpowiedniego nr to problem a co dopiero wsadu malo bylo benzyn w miniliftach EU a jak byly to Szyba wrzuc cene na PW za tego angola i w jakim stanie fisik:decayed: Kurde Arek zapomniałem o tym numerze z etki. Jutro poszukam obiecuje. Dzisiaj troche już ten no wiesz i boje sie że ETKA wyczuje że coś dziabnąłem :grin: cwiara po prostu yebnął cwiare i ma ekran na cwiary podzielony i mu sie w oczach pier**li Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A żebyś qwa wiedział. Dziękuje. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Za dobrze Pany macie ze tak po nocach siedzicie i cwiarteczki walicie Grzesiu jak dasz rade to bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wczoraj to tak dzisiaj to juz nie jest tak dobrze :D Jak wroce z pracy to lukne w etke dokladniej i cos wyszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja jeszcze odepne swoj licznik co mam w aucie to bede mial nr tego angola co mam teraz z wsadem swoim ori to Ci podam popoludniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Panowie mówiliśmy o pinach w manetce... a jak to jest z dołożeniem pinów do kostek radia? Żeby mieć RDS na wyświetlaczu To są jakieś normalne piny, z kostek ISO albo coś? ---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ---------- A teraz wyjąłem radio i patrze że te piny już sa zajęte.... gdzie te kabelki mogą być podprowadzone?? ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ---------- Jeszcze jakieś foto: Photo Album - Imgur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jak zajete to odepnij i podepnij pod licznik:decayed: co Ci szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ale może gdzieś to już jest włączone... podciągnięte... pytanie gdzie i jak to wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi