Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Solskier nic nie napisał o wadach z otwieraniem drzwi. Wydaję mi się, że zadziałają. A Tobie zależy by to działało, czy boisz się, że na FIS będziesz miał non stop monit na temat otwartych drzwi?

Nie zadziała... musi być moduł komfortu z A6 by działało :wink4:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Solskier nic nie napisał o wadach z otwieraniem drzwi. Wydaję mi się, że zadziałają. A Tobie zależy by to działało, czy boisz się, że na FIS będziesz miał non stop monit na temat otwartych drzwi?

no właśnie chciałem by działało jak trzeba, a modułu przecież nie będę wstawiam bo jak :no:

Opublikowano

no właśnie chciałem by działało jak trzeba, a modułu przecież nie będę wstawiam bo jak :no:

W sumie dałoby się :decayed:

Opublikowano

nawijaj co i jak bo może w zimie nie będę miał co robić :decayed:

Opublikowano

nawijaj co i jak bo może w zimie nie będę miał co robić :decayed:

Tematu nie zgłębiałem, ale teoretycznie trudne by to nie było :) Podłączasz niebędne rzeczy do działania modułu, czyli na pewno +/- i linie K a na koniec krańcówki drzwi i licznik :wink4:

Opublikowano

No ale w sumie to aż takie ważne nie jest (i jak dla mnie nie potrzebne) to mozna by było na te piny mase zapodać i by było zawsze, że nieby jest ok z drzwiami tzn., że są zamknięte. Czy źle rozumiem... :mysli:

Opublikowano

No ale w sumie to aż takie ważne nie jest (i jak dla mnie nie potrzebne) to mozna by było na te piny mase zapodać i by było zawsze, że nieby jest ok z drzwiami tzn., że są zamknięte. Czy źle rozumiem... :mysli:

jak podasz masę to właśnie będą świecić :tongue4:
Opublikowano

jak podasz masę to właśnie będą świecić :tongue4

To to zapodać + :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

jak podasz masę to właśnie będą świecić :tongue4

To to zapodać + :gwizdanie: :naughty:

Wtedy nic już nie będzie świecić :naughty:

Opublikowano

Wtedy nic już nie będzie świecić :naughty

:polew: :polew: :polew: aha. To ja widzę, że to jednak nie takie łatwe jak kiedyś w mojej B3 robiłem AC/BC :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeba zostawić puste piny i będzie ok :decayed:

Opublikowano

Trzeba zostawić puste piny i będzie ok :decayed:

No toz ja tak miałem na myśli :tongue4: :tongue4: :dance:

Opublikowano

Można podłączać pod te piny co wam się podoba :tongue4: one i tak nie są do niczego podłączone wewnątrz licznika

Opublikowano

Można podłączać pod te piny co wam się podoba :tongue4: one i tak nie są do niczego podłączone wewnątrz licznika

No przecież :decayed:

Opublikowano

toż właśnie ciekawi mnie ten moduł jaki to ma numer jak to wygląda

Opublikowano

Mam do ciebie jeszcze prośbe :

connector for radio clock, 4-pin, black

1 -Radio clock signal (data)

2 -Radio clock 5V

3 -not used

4 -Radio clock earth

co z tym zrobic ja mialem analogowy bez FIS a tu jest cyfrowy z palmą 1/2 FIS??

Wtyczka na zewnętrzną antenę radiową :)

20120112229.jpg

sprawdzilem w liczniku i oprócz wtyczki zielonej i niebieskiej niema miejsca na wtyczke pod zegar radiowy!!

Ma ktoś zdjecie czegos takiego?? Licznik mam 1/2 FIS VDO

Opublikowano

Witam!

Jestescie moja ostatnia nadzieja, w skrocie, A4 B5 97 mam juz miesiac, po wypadku chryslerem z rocznym synkiem wypadlo na audi, nie zaluje, zmienilem na pelny fis, wszystko dziala, nie bylo ori radia, wiec kupilem concert, problem jest taki, nie wyswietla stacji w fis, przerabialem juz chyba wszystko, 3 przewody poprawnie podlaczone, polaczylem sie bezposrednio z radiem, ustawilem na 2 wyswietlacze, kodowanie licznika z 16xxx z przodu, kanal 56, 62 niedostepne, prosze osoby znajace temat o konkrety, leb mi peka o czytania dziesiatek stron, siedze w audi 3 dzien jakbym domu nie mial, tematy podobne czesto zostaja bez odpowiedzi, co jeszcze moge zrobic?[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 01:59_________________________________________________... sprostowanie, kanal 56 mam po podlaczeniu bezposrednio vagiem do radia, k-bus nie mam w orginalnej wtyczce.

Opublikowano

Zmień kodowanie zegarów na 00xxx :wink4:

Opublikowano

Witam Panowie pisalem wczesniej o problemach z podlaczeniem fisa itp... generalnie po przestudiowaniu wszystkiego dalem wkoncu rade wszystko podlaczyc i smiga pieknie:) ale zostal mi 1 problem... nie wiem skad ma byc sygnal spalania... na stronie 5 jest watek ktory to przewod.. ale kolega ma tam 1.8adr a ja mam 1.6 adp i u mnie te przewody w kostach wychladaja inaczej:(

foto kolegi od 1.8 (wszystko jasne ktory przewod) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f125544e1de24fc.html

Foto z mojego 1.6 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/965a348f6732a0c8.html

Prosze o pomoc w okresleniu ktory przewod jest odpowiedzialny za sygnal spalania