Opublikowano 20 Lutego 201313 l bo z tego co wyczytałem <niewiem czy dobrze > w concert z a6 jest włączone w radiu zeby pobierał dane z jakiegos modułu pod kierą a w a3 nie ma tego . wyslijmi na meila [email protected]
Opublikowano 20 Lutego 201313 l Tutka wrzucę jak będę w PL, bo będę jeszcze raz targał kierownice i wtedy porobię foty, bo nie mam i to wrzucę, bo wk***iają mnie wycieraczki, z którymi nadal nic nie zdziałałem
Opublikowano 20 Lutego 201313 l a kiedy bedziesz?? ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- witek wskazówka o temp oil lezy a sensor nie drze ryja why??
Opublikowano 20 Lutego 201313 l musi Ci sie strasznie oplacac jezdzic non topa w ta i na zad czyzby male co nie co w tapicerce pozaszywane??
Opublikowano 20 Lutego 201313 l a kiedy bedziesz??---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- witek wskazówka o temp oil lezy a sensor nie drze ryja why?? nie lezy jakos tak fotke pyknołem orginalna micha z czujnikiem poleciała do auta i temp. oleju miedzy 70-90 jak jezdze spokojnie czyli chyba OK ?
Opublikowano 20 Lutego 201313 l Temperatura OK ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- musi Ci sie strasznie oplacac jezdzic non topa w ta i na zadczyzby male co nie co w tapicerce pozaszywane?? Węszysz, węszysz?!
Opublikowano 20 Lutego 201313 l juz mail do cybysi poszedl ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- kaju da sie zczytac porzadnie viakenowskim vag commanderem wsad??
Opublikowano 20 Lutego 201313 l juz mail do cybysi poszedl ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- kaju da sie zczytac porzadnie viakenowskim vag commanderem wsad?? No ja czytam commanderem od Arka, a kabel mam... Chiński i robi robotę jak nie jeden ori kabel.
Opublikowano 20 Lutego 201313 l no i git a nie wiesz czy wsad od eski bedzie pasowal od zwyklej benzyny ?? bo jest szansa ze własnie od witka bede mial
Opublikowano 20 Lutego 201313 l Jak ktoś by potrzebował to macie tu moich kilka luźnych fot z rozbierania kiery i manetki Photo Album - Imgur
Opublikowano 20 Lutego 201313 l Z taśmą poduszki nie ma żadnych problemów, ważne by jej nie obracać gdy zdejmiesz kierownicę, a co do klucza to nie chce mi się teraz iść do garażu ale to taka gwiazdka chyba 10mm coś jak duży torx:decayed: Ja mam nowe zmartwienie, chyba uszczelka pod czapką zaczyna puszczać Poprawka, 12mm średnica klucza do odkręcenia kierownicy. Potrzebny również mały klucz ampulowy do odkręcenia poduszki - z tyłu kierownicy dwie śruby są głęboko.
Opublikowano 20 Lutego 201313 l jaki rozmiar gwiazdki klucza do odkrecenia kiery?? Już Ci kiedyś pisałem: XZN 12 Niektórzy też nazywają ten typ kluczy SPLINE Bez trudu dostałem to w castoramie albo liroyu, nie pamietam już
Opublikowano 20 Lutego 201313 l witek wskazówka o temp oil lezy a sensor nie drze ryja why?? u mnie też na obu po II-liftowych licznikach tak jest, jeden angol, jeden EU....
Opublikowano 20 Lutego 201313 l Jak ktoś by potrzebował to macie tu moich kilka luźnych fot z rozbierania kiery i manetki Photo Album - Imgur Autoryzację żądam