lmatys Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam. Szukalem w paru sklepach ale bieda...w ASO 390 zł wołają ;-( Ktos ma gdzies jakies dojscia? Jakies sklepy gdzie dostane? Pozdrawiam.
Gość Goodspit Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Intercars odwiedź, mają na 100% strona to intercars.com.pl tam możesz sprawdzić gdzie są punkty, a jak chcesz to jutro podam Ci i ceny bo od nich z hurtowni zamawiam w firmie większość części
lmatys Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Intercars odwiedź, mają na 100% strona to intercars.com.pl tam możesz sprawdzić gdzie są punkty, a jak chcesz to jutro podam Ci i ceny bo od nich z hurtowni zamawiam w firmie większość części w ost. czwartek chcialem kupic u nich...nie mieli...i jak im mowilem ze pod skrzynie to sami nie wiedziali jaka to jest z ich oferty :/
Gość Goodspit Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 sprawdze jutro i dam Ci znać [ Dodano: 30-04-2007, 07:43 ] Nie wiem jaką masz skrzynię ale widzę akurat że do manualnej to w IC mają - tylna ta większa to tylko zamiennik 4MAX - w detalu 56zł a przednia niedostępna w żadnej opcji. Rzeczywiście ciężko z tymi poduszkami do Twojego autka, do innych bez problemu są dostępne... Ale mimo wszystko ASO przegina z cenami, tutaj lemforder w cenniku stoi 80 za tylną i 65 za przednią poduszkę czyli różnica kolosalna.
lmatys Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 sprawdze jutro i dam Ci znać [ Dodano: 30-04-2007, 07:43 ] Nie wiem jaką masz skrzynię ale widzę akurat że do manualnej to w IC mają - tylna ta większa to tylko zamiennik 4MAX - w detalu 56zł a przednia niedostępna w żadnej opcji. Rzeczywiście ciężko z tymi poduszkami do Twojego autka, do innych bez problemu są dostępne... Ale mimo wszystko ASO przegina z cenami, tutaj lemforder w cenniku stoi 80 za tylną i 65 za przednią poduszkę czyli różnica kolosalna. Orientujesz sie jakiej firmy Audi wklada seryjnie poduszki? Pozdrawiam.
stanlej Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 http://www.bronowski.pl/grupy.php poszukaj tutaj :biggrin: sa ori. i jakies inne tyz widac:) :biggrin:
lmatys Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 http://www.bronowski.pl/grupy.php poszukaj tutaj :biggrin: sa ori. i jakies inne tyz widac:) :biggrin: sa dwie pduchy pod skrzynie...ale nie do A4 B6 :/ Chyba ze slepy jestem...
stanlej Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ja to bym poprostu zadzwonil i zapytał o cene i dostepnosc towaru:)
marcys Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 jak masz problem to ci moge zamówić u mnie w sklepie kosztują ok 140zł dwie sztuki.tydzię temu kupowałem,daj znać a w sobote będe w poznaniuto bym ci podrzucił. pozdro
cayenne Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 To ja zapytam,po czym poznać,że nadają się do wymainy?
sk baton Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A Jakie są objawy zużycia poduszki z pod skrzyni??
lmatys Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 jak masz problem to ci moge zamówić u mnie w sklepie kosztują ok 140zł dwie sztuki.tydzię temu kupowałem,daj znać a w sobote będe w poznaniuto bym ci podrzucił. pozdro nie te poduchy...mowisz o bocznych..i te sa dostepne..a mnie interesuje JEDNA poduszka od zawieszenia skrzyni... [ Dodano: 30-04-2007, 22:23 ] To ja zapytam,po czym poznać,że nadają się do wymainy? Np: drgania kabiny, kierownicy na wolnych obrotach...lub szarpniecia/stukniecie przy nieplynnej zmienie biegow...
marcys Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 U mnie drgała gałka zmiany biegów na wolnych obrotach, wymieniłem poduchy pod silnikiem i gałka nie drży ale zaczeło telepać całą kastą i kierownicą,wina jest chyba poduszek bo to jakaś chińszczyzna(4 max).
Rekomendowane odpowiedzi