jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Marka i model: Audi A3 Sportback Pojemnosc silnika: 2.0 TDI Rok produkcji: 2007 Kolor: szary Lava Zmiany: powoli auto zaczyna wyglądać tak jak ma Silnik: - 2.0 TDI 140 PS - oznaczenie BMM - będzie może CHIP Zawieszenie: - zawieszenie S-line, obniżone o 2cm względem zwykłego Sportbacka Koła (opony/felgi): LATO: - Koła 18 cali model RS6, opony 225/40/18 ZIMA: - Koła 17 cali Audi S-line, opony 215/45/17 Styling zewnętrzny: - Pełen pakiet S-line (zderzak przód, tył, spojler klapy bagażnika) Wnętrze: - Pełen pakiet S-line - Pół-skórzane fotele - Fajne wyposażenie Audio: - ori Audi - subwoofer w bagażniku - Navi RNS-e Planowane Zmiany: - koła 18 cali - może CHIP na 170 PS - przyciemnienie szyb z tyłu - grill black-line - czarne relingi Wiem, wiem... miało być A4 S-line, ale na miejscu były same z dużymi przebiegami, a w A3 mam 102 tyś przejechane... komentujcie zdjęcia i podpowiadajcie zmiany! Fotki z dnia zakupu: W międzyczasie doszło do niemiłego spotkania z Tico :/ Wersja zimowa: Nowe felgi: (18 cali RS6) Przyciemnione szybki z tyłu: Tymczasowy setup letni (21.04.2010): Czarny grill S-line: Black-line: a tu VT by Reniu (można porównać efekt z VT z moim zdjęciem: CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 piękna pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ekstra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 nie jestem fanem Sportback'a ale podoba mi sie w wersji s-line, wnetrze piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ladnie wyglada nie powiem ale to auto dla kobiety. Swojego sprzedałem,bo jakoś tak mało miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 może i dla kobiety... ale jak dla mnie jest wystarczający i mi się podoba... chociaż do samego końca miałem wątpliwości bo aż tak do mnie nie przemawiał jak A4, a teraz... NIE ŻAŁUJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 furka fajny kolor i sline robi oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 może i dla kobiety... ale jak dla mnie jest wystarczający i mi się podoba... chociaż do samego końca miałem wątpliwości bo aż tak do mnie nie przemawiał jak A4, a teraz... NIE ŻAŁUJĘ! ja tam też się przesiadłem z B6 i nie żałuje po co mi większa fura jak jeżdżę sam albo z jedną osobą max... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ja tam też się przesiadłem z B6 i nie żałuje To twój problem,ja bym się nie przesiadł. Passatem jeździ mi się o wiele wygodniej niż a3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ja tam też się przesiadłem z B6 i nie żałuje To twój problem,ja bym się nie przesiadł. Passatem jeździ mi się o wiele wygodniej niż a3. jak widzisz nie mam problemów, więc ich nie stwarzaj... EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psocia4 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ładna to do zobaczenia w środę - Łuczniczka godz 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ja tam też się przesiadłem z B6 i nie żałuje po co mi większa fura jak jeżdżę sam albo z jedną osobą max... :gwizdanie dokładnie... ja jeżdżę najczęściej sam, czasem ewentualnie z rodzinką albo ze znajomymi to po co wozić powietrze w dużym kombi? A3 idealne jest jak dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Fajne masz foteliki. Jakoś wysoko stoi na tych springach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 śliczniutkie A3 pomyśl nad lampami tył z nowego modelu są prześliczne, szkoda że do A4 takich nie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no właśnie w tym autohausie stała też nowa A3-ka, srebrna S-line i te lampy są po prostu boskie... ale to trzeba troszkę kaski nazbierać... na początek będą przyciemnione szyby na pewno.. a reszta pomalutku, teraz tak szybko furki nie zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no właśnie w tym autohausie stała też nowa A3-ka, srebrna S-line i te lampy są po prostu boskie... ale to trzeba troszkę kaski nazbierać... na początek będą przyciemnione szyby na pewno.. a reszta pomalutku, teraz tak szybko furki nie zmienię też tak zawsze mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 wymyśliłem kolejny mod, który będzie na pewno... zmieniarka na 6 CD, bo jak przeczytałem w instrukcji, że czyta tylko karty SD o pojemności do 256 MB to dla mnie troszkę za mało... jakby ktoś chciał to mam skan instrukcji do RNS-e po Polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wymyśliłem kolejny mod, który będzie na pewno... zmieniarka na 6 CD, bo jak przeczytałem w instrukcji, że czyta tylko karty SD o pojemności do 256 MB to dla mnie troszkę za mało... jakby ktoś chciał to mam skan instrukcji do RNS-e po Polsku nie wierz w bajki czyta do 4GB, tylko koniecznie SD, a nie SDHC soft 650 ma ograniczenie też do 400 utworów na karcie, ale mają tą "naprawić" niedługo także zmieniarkę odpuść, bo ni ma synsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 a sprawdzałeś karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi