Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ale z tą nauką jazdy to u Was masakra ... najwięcej tego w Polsce ....
marcys Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 lumpexów u nas od zatrzęsienia, kolega właśnie zamknął pizzerni, teraz otworzyli dwie kebabownie,myślałem coś z budownictwem biuro projektowe, cos w tym stylu bo i takie jej wykształcenie tylko szczecinek jest troche mały, jabyśmy zostali w poznaniu to co innego
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 zostańcie w Poznaniu ... dużo możliwości
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 tak tylko tu mam robote robotę zawsze można zmienić :gwizdanie:
marcys Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 tak tylko tu mam robote robotę zawsze można zmienić :gwizdanie: niebardzo mam specyficzną robote,a może inaczej tu mam pewną.i niedługo emerytura :>
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 tak tylko tu mam robote robotę zawsze można zmienić :gwizdanie: niebardzo mam specyficzną robote,a może inaczej tu mam pewną.i niedługo emerytura :> tylko nie mów że policja .... bo nawalili nam na zlocie z wstrzymaniem ruchu - spóźnili się na maxa ....
Gość Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ale Marcys ze Szczecinka - a nawaliła z tego co pamiętam pilska drogówka? monti
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ale Marcys ze Szczecinka - a nawaliła z tego co pamiętam pilska drogówka? monti wiem wiem właśnie teraz patrze że ze Szczecinka
marcys Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 tak tylko tu mam robote robotę zawsze można zmienić :gwizdanie: niebardzo mam specyficzną robote,a może inaczej tu mam pewną.i niedługo emerytura :> akurat nie policja ani wojsko, ani straż pożarna graniczna tylko......tylko nie mów że policja .... bo nawalili nam na zlocie z wstrzymaniem ruchu - spóźnili się na maxa .... [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 18:22_________________________________________________ tak tylko tu mam robote robotę zawsze można zmienić :gwizdanie: niebardzo mam specyficzną robote,a może inaczej tu mam pewną.i niedługo emerytura :>akurat nie policja ani wojsko, ani straż pożarna graniczna tylko...... akurat nie policja ani wojsko, ani straż pożarna graniczna tylko......tylko nie mów że policja .... bo nawalili nam na zlocie z wstrzymaniem ruchu - spóźnili się na maxa .... [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 18:23_________________________________________________akurat nie policja ani wojsko, ani straż pożarna graniczna tylko......
Piechol Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 straż miejska już teraz Madas wie kto mu mandaty wlepia w Szczecinku
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 straż miejska już teraz Madas wie kto mu mandaty wlepia w Szczecinku oż w mordę dobrze wiedzieć przecież ja w Szczecinku dostałem w ciągu kilku miechów 21 pkt .....
marcys Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 też nie straż miejska ale z takimi mandatami moge raczej pomóc,straż miejska niema wcześniejszej emerytury :>[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 19:45_________________________________________________a jeśli chodzi o szczecinek to jak straż miejska(nieroby) dostali fotoradar,policja kia ceed,z kamerką i fotoradar to steroryzowali miasto,w całej Polsce niebyło tyle mandatów co u mnie nawet telewizja o tym trąbiła
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 też nie straż miejska ale z takimi mandatami moge raczej pomóc,straż miejska niema wcześniejszej emerytury :>[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 19:45_________________________________________________a jeśli chodzi o szczecinek to jak straż miejska(nieroby) dostali fotoradar,policja kia ceed,z kamerką i fotoradar to steroryzowali miasto,w całej Polsce niebyło tyle mandatów co u mnie nawet telewizja o tym trąbiła i co najgorsze to Szczecinek jest bardzo nie lubianym miastem i nikt nie chce przez tą mandatową sławę odwiedzać tak ładnego miasta .....
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 21 punktów tu złapałeś, dokładnie .... najgorsze jest to że oprócz tych 10 pkt co Fordem Fokusem mi dowalili z kamerką za przekroczenie w miejscu zabudowanym 51 na 40 to resztę dostałem nie przekraczając 70km/h
marcys Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 pytanko mam.jakie wartości powinna mieć zdrowa przepływka w avf, u mnie wyszło 1050 czegoś tam niepamiętam jednostki[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 19:59_________________________________________________ 21 punktów tu złapałeś, dokładnie .... najgorsze jest to że oprócz tych 10 pkt co Fordem Fokusem mi dowalili z kamerką za przekroczenie w miejscu zabudowanym 51 na 40 to resztę dostałem nie przekraczając 70km/h focus na złom poszedł policjant wycedził i to była jego wina :polew:teraz jest kia ceed nr rej ZSZ 76....
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Marcys poczytaj ten wątek na forum passata dokładnie opisują też typ AVF
marcys Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 oki dzięki spadam do TESCO-dla ciebie, dla rodziny
Madas Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 oki dzięki spadam do TESCO-dla ciebie, dla rodziny tylko nie jedź za szybko bo będzie mandacik
Rekomendowane odpowiedzi