alvaro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 jak to zmienić ?? wygląda jak by był jakiś problem z CANami (no ale jakby był problem to by nie chodziła nawigacja, czy jestem w błędzie ??)
alvaro Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 no ale jakby były nie podlączone to by navi nie działała czy jestem w błędzie ?? w kostce mini iso są (w środkowej) czy w takim razie w RNS-E sąw innym miejscu niż w concert cd (który miałem wcześniej ???) aaa i jeszcze jedną - nie wyłącza mi się po wyciągnięciu kluczyka...
adamooo Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 he po 1) to navi działa od pół godziny do godziny i później się wyłącza sama..to oznacza że nie ma podpiętych tych canów po 2)jeśli Ci się nie wyłącza tzn że plusy masz podłączone bezpośrednio pod stały plus a nie pod stacyjke..może tutaj jest problem..jeden plus powinien być stały a drugi od stacyjki..
alvaro Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Opublikowano 30 Maja 2007 can'y sprawdzałem i podłączone są prawidłowo... co może to być innego ??[br]Dopisany: 02 Maj 2007, 22:45 _________________________________________________problem opisany i rozwiązany tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0
jary1982 Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 możecie napisać jak rozwiazaliscie problem? bo podany temat nie istnieje
Rekomendowane odpowiedzi