Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] RNS-E - jaki serwis do montażu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz kiedys przyjechac do mnie

Opublikowano

no może akurat końcem grudnia będę w lublinie, więc gdybyś mi podał jakiś adres pod którym mógłbym się zorientować co i jak to było by milo :rolleyes:

Opublikowano

Panowie ja miałem docinany klimatornik w bydgoszczy i zmontowane tak jak tutaj na tych zdjęciach i nie polecam zdecydowanie warto dołożyć pare stówek i zamontować noralnie tak jakjest w ori.

Opublikowano

no może akurat końcem grudnia będę w lublinie, więc gdybyś mi podał jakiś adres pod którym mógłbym się zorientować co i jak to było by milo :rolleyes:

dożynkowa 44

Opublikowano

dożynkowa 44

dziekuje bardzo - postaram sie odwiedzić :>

Opublikowano

Panowie ja miałem docinany klimatornik w bydgoszczy i zmontowane tak jak tutaj na tych zdjęciach i nie polecam zdecydowanie warto dołożyć pare stówek i zamontować noralnie tak jakjest w ori.

Jestem tego samego zdania! Jak coś zrobić to tak żeby miało ręcę i nogi! Wcześniej myślałem, że nie ma to znaczenia i byłem innego zdania ale jak się przyjrzałem na żywo na oba wykonania to jednak stwierdzam, że ORI to ORI. :good: A czy dokładamy wiele więcej? Raczej nie bo przecież sprzedajemy też panel klimatronika, który posiadamy a kupujemy inny (pod RNS-E) więc prawie się to wyrównuje. :cool1:

Opublikowano

raczej nie bo przecież sprzedajemy też panel klimatronika,

to załatw mi kupca na mój!!!!!! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja jestem zupełnie innego zadania - miałem lekko szlifowany klimatronik i wyszło bardzo dobrze- trzeba to zrobić z głową

nie warto dopłacać

Opublikowano

ja jestem zupełnie innego zadania - miałem lekko szlifowany klimatronik i wyszło bardzo dobrze- trzeba to zrobić z głową

nie warto dopłacać

I znowu będzie kilka różnych wypowiedzi... :gwizdanie:

No pewnie zależy też od tego jak i kto Ci to robił? Ale co ORI to ORI i z tym się raczej nie dyskutuje. :kox::good:

KONIEC OT.

Opublikowano

nie warto dopłacać

Spróbuj wyjąc RNS i zobacz jak te klimatronic jest zamontowany, na biały klej montażowy porażka :thumbdown:

Opublikowano

u mnie wyglada dobrze - wyrazilem tylko swoje zdanie

mam prawie ori i mnie sie podoba

jaki klej ??

Opublikowano

jeśli prawie nie robi Ci różnicy to ok :good:

ja tam włożyłem ori i nie dyskutowałem :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ja co prawda szukałem długo ORI panela pod RNSE ale znalazłem i już czeka na montaż... :evil:

P.S. PRAWIE robi wielką różnicę... :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

echh.. widze że jak nawet nie ma śladu rezania ori to ori ... :kox: :kox:

Opublikowano

czym tniecie plastik? :mysli:

Opublikowano

w bydgoszczy zakładałem ori. miałem b7 z klimatronik + symfonia ze zmieniarką i nic nie rezali. wyciągneli radio ze zmieniarką i wsadzili navi i tyle. wygląda elegancko. uważam że to jest dobra opcja. nie jestem w stanie powiedzieć jakby to wyglądało gdyby była jakaś inna wersja i musieliby rezać.

zresztą na wyświetlaczu radia i tak miałem już 3 pasy w poprzek które nie wyświetlały zawartości... - w ciągu dwóch zim mi się tak zrobiło :shocked:

ps

jakby co mam do opchnięcia symfonie (bez trzech pasów) ze zmieniarką :gwizdanie: :> :)

Opublikowano

witam,

mam takie pytanie. czy jak nie mam pełnego fis'a to mogę wstawić sobie navi czy muszę najpierw wstawić pełen fis?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedys czytalem tutaj na forum ze mozna zmienic sam przod klimatronika z 1din na 2din czy to prawda?

A tak nawiasem to sam sie zastanawiam nad wymiana ale najpierw musze pchnac tomtoma 730 bo mi nie bedzie juz potrzebny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiecie może gdzie montują rns'a do b7 w trójmieście. Gdzie warto jechać?. Najlepiej żeby montaż był kompletny z częściami i nawigacja. żebym sie o nic nie musiał martwić bo sam nie chce sie za to brać jesli chodzi o sprawy elektryczne bo jestem troche zielony. Kogo polecacie???