Xris Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam Po długim oczekiwaniu nadszedł dzień zakupu A4 Rok 1998, kolor ciemny grafit metalik (orginalny) Wyposażenie: elektryczne lusterka elektryczne szyby x2 (już x4) climatronik (100% sprawny) kierownica S-line ciemna podsufitka poduchy x4 Co do pierwszych zmian... lampki zespolone czekają na jutrzejszy montaż, myślę co zrobić z tym grillem, czy dołożyć znaczek czy dać polifta/S4 boczne kierunki też będą zmienione W miare upływu czasu i przyrostu gotówki będą następne zmiany Czekam na Wasze opinie i sugestie
Bandit81 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam. Kolorek rewelacja... i widzę masz dobry kierunek modów , także powodzenia :good: Myślę że kółka trzeba by większe dać ale to wiadomo , jak będą pieniążki :gwizdanie: :gwizdanie: Pozdrawiam
Xris Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Kółko i zawias jest rzeczą obowiązkową tylko jak wiadomo nie tanią i nie od razu Body od S4 także [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 22:28_________________________________________________jakie proponujecie dać boczne kierunki?
Skyliner89 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 MTuning za 39 zł . Są na Allegro
Armi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 MTuning za 39 zł . Są na Allegro Niee, one wyglądają jak "sterczące sutki" .Najlepsze są białe od skody. Grill od esy jest ładny ale swoje kosztuje a poliftowy to za trochę ponad stówkę można kupić. Miałem podobny dylemat i zdecydowałem się na poliftowy. Możesz też wypolerować wydech. Ogólnie to ładne auto (mimo, że avant ) i plany w dobrym kierunku
Ukasz699 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 W B5 nie bylo s-lina wiec skad ta kierownica ??
Xris Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 może niemiec dołożył? co do kierunków, co myślicie o tych z mtuning http://www.mtuning.pl/sklep/images/kier_new/32116_01.jpg
Skyliner89 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Właśnie o te kierunkowskazy mi chodziło . Wcześniej miałem takie wystające, które parowały i były do d*py , a te są bardzo dobre :>.
Armi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 W B5 nie bylo s-lina wiec skad ta kierownica ?? Z tym s-linem to jest ciekawa sprawa. Od 97 w B5 była możliwość zamówienia pakietu sport lub jego elementów. Btw też mam taką kierownicę. Kierunkowskazy ze zdjęcia będą się bardzo odznaczać. Te będą lepsze:
SKIBA29 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witam. Kolorek rewelacja... i widzę masz dobry kierunek modów , także powodzenia :good: Myślę że kółka trzeba by większe dać ale to wiadomo , jak będą pieniążki :gwizdanie: :gwizdanie: Pozdrawiam :good: Super !!!
Xris Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 No, przednie lampki z kseniami już na miejscu jutro cykne fotki i wrzuce efekt [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 23:19_________________________________________________po demontażu starych lamp i zderzaka... nowe lampy :gwizdanie: Ksenio 6000K Postojówki LED
Miloszzz Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Zamontuj jakiś gril, bo ten siatex troszku wieśniacki. :>
Skyliner89 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Lampki fajnie świecą :> , a o spryskach myślałeś ?
Xris Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 grill będzie zmieniony jak już wcześniej pisałem właśnie... nie wiecie co są warte zamienniki do polifta? mowa o grillu o spryskach myślałem i będą dopiero w zderzaku z eSy (w planach na przyszłe lato )
SKIBA29 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Dobra robota. :good: Ładnie się prezentują światełka.
Xris Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 miał ktoś doczynienia z zamiennikiem grilla z polifta? na alledrogo jest ich troche... a ori nie umie znależć w dobrym stanie
Gość .... Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Pozdrowionka dla kolegi z Piaskownicy :> no ładny okaz tej A4 zadbana-widziałem na żywo moja jeszcze poczeka na wyjazd. Hmm ori to ori Słuchy chodzą że nierząd w pon będzie czyniony
Xris Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 no ja ciągle czekam na wyjazd Twojego jajeczka dobrze słuchy chodzą w poniedziałek zmienimy rozrząd, filtry i zalejemy nowym oilem :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 22:28_________________________________________________witam po "krótkiej" przerwie zima zimą więc czas pomyśleć co tu zmienić na lato :gwizdanie: grill już zmieniłem na polifta, boczne kierunki też są już białe jako że ori 15" przeznaczyłem na zimowe buciki trzeba zacząć rozglądać się za czymś na lato... jakie modele 18" polecacie poza eSkami?
seba1-2 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 rs6 wrzuć forty bo z grill i lampy na pewno zmieniły wygląd
Xris Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 wrzuce tylko najpierw trzebaby było troszke autko umyć... :gwizdanie: a pogoda jaka jest to wiadomo
Rekomendowane odpowiedzi