Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale odkurzacz fajny, co? :cool1:

Opublikowano

to takie pytanie z przymrużeniem oka bylo :wink4:

ale odpowiedz na serio - ja osobiscie ma to w d... to nie my jestesmy dla samochodu, tylko on dla nas.

sie pobrudzi to sie posprzata... przerabialismy sraczki, pawiki itp i wszyscy zyjemy (lacznie z samochodem jednym i drugim) wiec nie ma co swirowac :wink4:

pamietam jak 20lat temu znajomy ojca kupujac poloneza nie sciagal folii z fotelii zeby sie nie zniszczyly - jezdzil i jezdzil na tych ceratach :polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew:

a tym czasem moj obecny parch chyba cos przeczuwa ze cos sie swieci bo normalnie jezdzi doskonale.Nawet jak bym zaczal mniej klekotac na zimnym :decayed: , przymila sie chyba :naughty:

B8 jest juz w Bremen , jak dobrze pojzdzie jutro wjezdza na prom.

Opublikowano

a tym czasem moj obecny parch chyba cos przeczuwa ze cos sie swieci bo normalnie jezdzi doskonale.Nawet jak bym zaczal mniej klekotac na zimnym :decayed: , przymila sie chyba :naughty:

wez przestan nim lepiej jezdzic bo za chwile zacznie bulgotac jak V8 z 63 AMG :)

Opublikowano

Gorzej jak przed sprzedażą zaprotestuje rozpaczliwie i już nie odpali.. tfu tfu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wypluj te słowa , bo BRD jest zdolne do tego

Opublikowano

wypluj te słowa , bo BRD jest zdolne do tego

wymienisz wtryskiwacz i bedzie git ;)

Opublikowano
  • Autor

nic juz nie chce w tym aucie robic :tongue4 , nawet go nie mylem od 2 miesiecy :decayed:

Opublikowano

sprzedajesz je, czy zostawiasz w rodzinie?

Opublikowano

... nawet go nie mylem od 2 miesiecy :decayed:

Rozstajesz się z autem bez poszanowania :thumbdown::decayed: ja bym tak nie mógł :decayed:

Opublikowano
  • Autor

sprzedajesz je, czy zostawiasz w rodzinie?

zostawiam w rozliczeniu

... nawet go nie mylem od 2 miesiecy :decayed:

Rozstajesz się z autem bez poszanowania :thumbdown::decayed: ja bym tak nie mógł :decayed:

ostatnio mylem po wielkanocy a ze od ostatniego mycia , az do poczatku czerwca byla ladna pokoda a auto stalo w garazu byl w sumie caly czas czyste :) a tak poza to dziecko znacznie zmiejszyloczas na przyjemnosci o ile co kolwiek z niego zostalo dla samych rodzicow :wink4:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 16:12_________________________________________________Nowa zabawka do nowego auta ? :naughty:

http://www.sportec.ch/page8452.html

i wykresik

dynosporteck04.jpg

ponoc na takie dmuchawce trzyma sie za seryjnym S4 :naughty:

Opublikowano

czemu nie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kiedy ty walczysz ze swoim ?

Opublikowano

nie wiem - muszę skończyć remont mieszkania (ze 3-4 tygodnie jeszcze) i wtedy może będę miał czas na samochód :wink4:

w ten weekend zaczęła chodzić za mną myśl zmiany :polew: mam nadzieję, że przejdzie, bo znowu wyjdzie na to, że wdupiłem ponad 20k, których nie odzyskam :wink4:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 06:50_________________________________________________swoją drogą ciekawe czemu ten wykres taki pofalowany..

Opublikowano
  • Autor

mne ciekawi czego to wykres , seryjnego auta tylko z tym turbo , czy wydech IC i wuklad paliwowy ?.Auto na takim setupie ma ponoc 330 km i 470Nm. Biorac pod uwage ponad 100 kg mniej niz S4 to musi byc juz fajny zapitalacz.

Napisalem do Sporteca i czekam na odpowiedz moze czegos sie dowiem.

turbocomparison.jpg

Fajne to turbo to to seryjna turbina ma tylko zmienione bebechy wewnatrz przez sporteca a tak to pelny OEM look , cos idealnie dla mnie :naughty:

Opublikowano

skoro zmieniony tylko środek to czemu sprzedają z kolektorem? przynajmniej tak wnoszę po zdjęciu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

pewnie strona goraca tez dlubnieta

Opublikowano

stock vs. sportec nie wyglądają dokładnie tak samo, może i kolektor w sportecu obrobiony i dlatego na fotkach jest już razem z dmuchawą

Opublikowano
  • Autor

vario mam duzo zdjec obu w wysokiej rozdzielczosci , porownywalem je bardzo dokladnie i zewnetrznie sa to dwie identyczne turbiny majace te same odlewy strony zimnej jak i goracej tak wiec srodek musi byc zmodyfikowany.

Ciekawe swoja droga jak Sportek stoi z programami , czy to taki sam shiit jak MTM i ABT i inne gotowce :mysli: