Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z pełnego zakresu obrotów?? przeciez to rzeźnia.. Audi ma inną instrukcją nież VW? ciekawe... w VW jest napisane że do 500 km nie przekraczać 1/2 obrotów...a potem przez 1000km nie przekraczać 2/3

Opublikowano

Dokładnie Turdzi w mojej instrukcji to samo. :mysli:

Już kiedyś chyba rozmawialiśmy o tym na innym forum.

Ale finału nie pamiętam :P

Opublikowano
  • Autor

z pełnego zakresu obrotów?? przeciez to rzeźnia.. Audi ma inną instrukcją nież VW? ciekawe... w VW jest napisane że do 500 km nie przekraczać 1/2 obrotów...a potem przez 1000km nie przekraczać 2/3

to nie obroty zabijaja nowy silniki tylko obciazenie , nic sie nie stanie jak sobie go delikatnie na 1/3 gazu podciagniesz nawet pod czerwone pole , ale nie za fajnie jest dka nowego silnika jak go pociagniesz od 2000 tys. do tych 4500 ale z pedalem w podlodze.

Dokładnie Turdzi w mojej instrukcji to samo. :mysli:

Już kiedyś chyba rozmawialiśmy o tym na innym forum.

Ale finału nie pamiętam :P

faktycznie , chyba na A5 :wink4:

Opublikowano

no to się wie... że nie można dać w piz*e ale do 1/3 obrotów... oczywiste jest że jazda delikatna ale zachowując limit obrotów...

Opublikowano
  • Autor

Dzis dostalem info z salonu ze moje auto juz wyprodukowane , i za 14 dni moze juz byc do odbioru :naughty:

Chyba czas zakladac nowy watek :)

Opublikowano

gratki :good:

Opublikowano

Dzis dostalem info z salonu ze moje auto juz wyprodukowane , i za 14 dni moze juz byc do odbioru :naughty:

:) :) czekam czekam... na prezentacje :)... no i gratuluje :)

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie ma czego :wink4:

Opublikowano

Na takie newsy się czeka z wypiekami na twarzy. Super !! :kox::naughty:

Opublikowano

juz przebierasz nozkami, co? :)

bedziesz teraz jezdzil w rekawiczkach i wozil ubrania ochronne dla wozonych gosci? :tongue4:

Opublikowano

czekam na temat w "B8" :wink4:

Opublikowano

No no szybko się uwinęli :):good:

Opublikowano
  • Autor

bedziesz teraz jezdzil w rekawiczkach i wozil ubrania ochronne dla wozonych gosci?

he he no prawie :), ale od czterech tygodni mam mala coreczke i jakos caly fokus idzie w ta strone a o samochodzie nie mailem jak myslec.

Opublikowano

No to masz teraz same przyjemnośći,córa, nowy wóz tylko się cieszyć :):good:

Opublikowano

he he no prawie :), ale od czterech tygodni mam mala coreczke i jakos caly fokus idzie w ta strone a o samochodzie nie mailem jak myslec.

no to gratuluje i witam wsrod ojcow corek - moja skonczyla 2lata w zeszlym tygodniu :)

Opublikowano

A moja 10 wczoraj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No to gratulacje panowie , czas leci zwlaszcza jak wdzisz jak dorasta twoje dziecko.W takim razie jako juz doswiadczeni tatusiowie powiedzcie mi jak sobie radzicie z czystoscia smochodu w srodku :naughty: bo zona mi juz zapowiedzla ze corcia nie bedzie siedziec na zadnych ceratach :decayed:

Opublikowano

jak miałem B7 to w Norauto kupiłem specjalne folie ochronne na tył przednich siedzeń żeby dzieciaki butami nie brudziły i się sprawdziło, generalnie zakaz spożywania czegokolwiek i jakoś czystość się utrzymuje

Opublikowano

No to gratulacje panowie , czas leci zwlaszcza jak wdzisz jak dorasta twoje dziecko.W takim razie jako juz doswiadczeni tatusiowie powiedzcie mi jak sobie radzicie z czystoscia smochodu w srodku :naughty: bo zona mi juz zapowiedzla ze corcia nie bedzie siedziec na zadnych ceratach :decayed:

stary a jak ma Ci nabrudzić itp jak będzie siedzieć w foteliku? Ja mam 11 miesięcznego urwiska i jest dosyć czysto. A przecież nie odmówisz takiemu bobasowi bułeczki ;). Wiec na poczatek pierwszy planowany mod proponuję ewentualnie coś takiego :naughty:

http://www.stator.pl/allegro/aukcje/blackanddecker/blackanddecker_pav1205-3.jpg

jak miałem B7 to w Norauto kupiłem specjalne folie ochronne na tył przednich siedzeń żeby dzieciaki butami nie brudziły i się sprawdziło, generalnie zakaz spożywania czegokolwiek i jakoś czystość się utrzymuje

też u mnie to działa ale na 9 latka, młodszy niestety poza obostrzeniami hehe

Opublikowano
  • Autor

stary a jak ma Ci nabrudzić itp jak będzie siedzieć w foteliku?

to takie pytanie z przymrużeniem oka bylo :wink4: